Obvestila

Občina Slovenska Bistrica; Foto: Bistričan.si Občina Slovenska Bistrica; Foto: Bistričan.si

Objavljen razpis za občinske nagrade

Občina Slovenska Bistrica je na svoji spletni strani objavila razpis za vložitev predlogov za podelitev priznanj in nagrad Občine Slovenska Bistrica za leto 2020.

Priznanja Občine Slovenska Bistrica se podeljujejo za dosežke občanov in drugih posameznikov, podjetij, zavodov, društev, združenj, družb in drugih organizacij, ki prispevajo k boljšemu življenju občanov in imajo pomen za razvoj in ugled občine na gospodarskem, kulturnem, znanstvenem, vzgojno-izobraževalnem, športnem in drugih področjih.

Častni občan Občine Slovenska Bistrica

Priznanje Častni občan Občine Slovenska Bistrica se podeljuje posamezniku za izredno pomembne trajne dosežke na ekonomskem, znanstvenem, kulturnem, razvojnem, vzgojnoizobraževalnem, športnem, humanitarnem ali drugem področju, ki je s svojim delovanjem izjemno prispeval k razvoju, ugledu in uveljavljanju Občine Slovenska Bistrica doma in v svetu. Priznanje Častni občan Občine Slovenska Bistrica se lahko podeli tudi tujcu.

Listina Občine Slovenska Bistrica

Listina Občine Slovenska Bistrica se podeljuje za posebne uspehe in dosežke na družbenoekonomskem, znanstvenem, tehničnem, kulturnem in drugih področjih ustvarjalnosti in dela, ki imajo poseben pomen za razvoj in napredek Občine Slovenska Bistrica. Listino Občine Slovenska Bistrica lahko prejmejo posamezniki, skupina občanov in vse pravne osebe oziroma organizacije.

Priznanje Občine Slovenska Bistrica

Priznanje Občine Slovenska Bistrica se podeljuje za izjemne uspehe in dosežke v zadnjem obdobju in kot spodbuda za nadaljnje ustvarjalno delo. Priznanje Občine Slovenska Bistrica lahko prejmejo posamezniki, skupina občanov in vse pravne osebe oziroma organizacije.

 

Predlogi za priznanja in nagrade Občine Slovenska Bistrica morajo vsebovati: - podatke o predlagatelju, - vrsto predlaganega priznanja občine Slovenska Bistrica, - podatke o predlaganem prejemniku, - obrazložitev k predlogu, - dokumente, ki potrjujejo dejstva, navedena v obrazložitvi.

Predlagatelji za podelitev priznaj in nagrad Občine Slovenska Bistrica Predlagatelji za priznanja Občine Slovenska Bistrica so lahko občani, politične stranke, krajevne skupnosti, podjetja, društva ter druge organizacije in skupnosti. Predlagatelj za podelitev priznanja sebe ne more predlagati za priznanje.

Predlogi za priznanja in nagrade se pošljejo do vključno 11. januarja 2021, na naslov: OBČINA SLOVENSKA BISTRICA Komisija za priznanja in nagrade Kolodvorska ulica 10 2310 SLOVENSKA BISTRICA ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  • december 10, 2020
Nazadnje urejano na 1, 12.12.2020 17:46
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Vreme

 komunala

Koledar

« Januar 2021 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Bottom add

Poišči