Slovo od Ivana Skledarja
Z veliko žalostjo sporočamo, da nas je včeraj nenadoma in mnogo prezgodaj zapustil naš dolgoletni član, prijatelj in sodelavec Ivan...
Pridružite se nam na kulinaričnem potovanju, kjer bomo skupaj ustvarjali pristne domače testenine in njoke!
Na tečaju boste spoznali pripravo različnih vrst testa (navadno, polnozrnato, špinačno) in se naučili, kako skuhati dve klasični italijanski omaki – Amatriciana in Carbonara. Prav tako bomo pripravili testo za njoke ter se preizkusili v oblikovanju na rigi.
Učite se v sproščenem in prijaznem okolju, kjer boste spoznali ljubitelje hrane, delili izkušnje in uživali v dobri družbi ob slastnih jedeh.
Termin: 06. 11. 2024 (17.00–20.00)
Zahtevnost: ❤️❤️
Izvajalka: Tatjana Debeljak
Kraj: Cuker kuhna
Rezervirajte si svoje mesto in se naučite umetnosti priprave domačih testenin in njokov!
Obvezne prijave na drustvo.ka@gmail.com
Z veliko žalostjo sporočamo, da nas je včeraj nenadoma in mnogo prezgodaj zapustil naš dolgoletni član, prijatelj in sodelavec Ivan...
Teden bo pod vplivom prehoda iz umirjene rutine v bolj energično, a tudi nepredvidljivo dinamiko. Levi bodo v svojem elementu...
© Copyrights Bistrican.si 2024