V Slovenski Bistrici o vrednotah NOB in izzivih sedanjosti
Slovenska Bistrica, 16. april 2025 – V sredo zvečer je v prostorih Srednje šole Slovenska Bistrica potekala okrogla miza z...
Pridružite se nam na kulinaričnem potovanju, kjer bomo skupaj ustvarjali pristne domače testenine in njoke!
Na tečaju boste spoznali pripravo različnih vrst testa (navadno, polnozrnato, špinačno) in se naučili, kako skuhati dve klasični italijanski omaki – Amatriciana in Carbonara. Prav tako bomo pripravili testo za njoke ter se preizkusili v oblikovanju na rigi.
Učite se v sproščenem in prijaznem okolju, kjer boste spoznali ljubitelje hrane, delili izkušnje in uživali v dobri družbi ob slastnih jedeh.
Termin: 06. 11. 2024 (17.00–20.00)
Zahtevnost: ❤️❤️
Izvajalka: Tatjana Debeljak
Kraj: Cuker kuhna
Rezervirajte si svoje mesto in se naučite umetnosti priprave domačih testenin in njokov!
Obvezne prijave na drustvo.ka@gmail.com
Slovenska Bistrica, 16. april 2025 – V sredo zvečer je v prostorih Srednje šole Slovenska Bistrica potekala okrogla miza z...
Slovenski regionalno razvojni sklad (SRRS) je v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport (MGTŠ), ki zagotavlja finančna sredstva...
© Copyrights Bistrican.si 2024