( ISSN 2738-5760 )
Zdravstveni dom Slovenska Bistrica, Foto: Zdravstveni dom Slovenska Bistricatrica Zdravstveni dom Slovenska Bistrica, Foto: Zdravstveni dom Slovenska Bistricatrica

Spremenjen urnik za testiranje s HAGT

Zdravstveni dom Slovenska Bistrica obvešča, da bo od srede, 13. maja, naprej spremenjen čas za množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi (HAGT). Testiranje poteka na parkirišču bivšega CROUZETA, v Partizanski ulici 24.

Brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi

  • PONEDELJEK, SREDA, ČETRTEK med 06.00 in 11.00 uro.
  • TOREK in PETEK med 12.00 in 17.00 uro
  • testiranja v soboto, nedeljo in praznikih ni.
  • Testiranje poteka na NOVI lokaciji – parkirišče bivši CROUZET, Partizanska ulica 24, 2310 Slovenska Bistrica.

Občanke in občani, ki se želijo testirati, morajo imeti s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument.

Osebe, ki imajo tuje zavarovanje, EUKZZ, Certifikat, kartico Medicare ali Potrdilo MedZZ, naprošamo, da na testiranje prinesejo fotokopijo tega dokumenta in fotokopijo potrdila o  začasnem prebivališču v Republiki Sloveniji.

Prosimo, da na testiranje pridete peš. Parkiranje je zagotovljeno na parkirišču.

Za testiranje zaposlenih v podjetjih se lahko obrnete na MDPŠ ZD Slovenska Bistrica, telefon 02 843 27 38 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

U R E D B A o spremembah in dopolnitvah Uredbe o izvajanju presejalnih programov za zgodnje odkrivanje okužb z virusom SARS-CoV-2 predpisuje množično testiranje oseb, ki izvajajo storitve ali prodajo blaga in za katere je z odloki vlade, s katerimi se določajo ukrepi za preprečevanje in obvladovanje posledic nalezljive bolezni COVID-19, določeno obvezno testiranje na virus SARS-CoV-2.

 

Samoplačniško testiranje z izdanim potrdilom

V Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica izvajamo samoplačniške hitre antigenske teste na koronavirus oz. odvzem brisa na SARS-COV-2, z izdanim potrdilom v slovenskem in angleškem jeziku.

Na testiranje se NI treba predhodno naročiti. Zaposlenemu, ki vam bo odvzel bris, je treba sporočiti, da potrebujete potrdilo. Potrdilo velja 72 ur. Cena testiranja in izdaje potrdila je 20 €.

Testiranje se izvaja:

    • PONEDELJEK, SREDA, ČETRTEK med 06.00 in 11.00 uro.
    • TOREK in PETEK med 12.00 in 17.00 uro
    • testiranja v soboto, nedeljo in praznikih ni.

Testiranje poteka na NOVI lokaciji – parkirišče bivši CROUZET, Partizanska ulica 24, 2310 Slovenska Bistrica.

Prosimo, da na testiranje pridete peš. Parkiranje je zagotovljeno na parkirišču.

 

Cepljenje

Iz Zdravstvenega doma Slovenska Bistrica hkrati še sporočajo, da se za cepljenje še vedno lahko prijavite pri svojih osebnih zdravnikih ali na portalu e-zdravje.

 

Nazadnje urejano na 0, 12.05.2021 10:05
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Poišči