( ISSN 2738-5760 )
Foto: Bistričan.si Foto: Bistričan.si

Nova KBM zaprla poslovalnico na Partizanski

Poslovalnico NKBM na Partizanski so Bistričani radi obiskovali predvsem zaradi vedno prostih mest za parkiranje, zelo priročna je bila za vse blokovske prebivalce, za zaposlene v Impolu, stanujoče na Zgornji Bistrici. A se je na veliko presenečenje marsikoga banka odločila poslovalnico zapreti.

»Nova KBM je z združitvijo z nekdanjo Abanko postala še večja, močnejša univerzalna banka, ki je stabilna in konkurenčna, še bolj dostopna strankam prek mreže bančnih točk, razširjene po vsej Sloveniji, in ki strankam zagotavlja vrhunske storitve in produkte. Seveda se na nekaterih področjih pojavlja podvajanje, zato je tam potrebna optimizacija. Tam, kjer so poslovalnice obeh bank ali bankomati v neposredni bližini, jih združujemo,« so nam z banke odgovorili na vprašanje, zakaj so poslovalnico zaprli. »Poslovalnico na Partizanski cesti v Slovenski Bistrici smo 1. 6. 2021 združili s poslovalnico na Ljubljanski cesti 11 v Slovenski Bistrici. Poslovalnici sta bili na majhni medsebojni razdalji, stranke pa lahko v poslovalnici na Ljubljanski cesti opravljajo vse storitve, ki so jih do 1.6. opravljale v poslovalnici na Partizanski cesti. O združitvi poslovalnic smo stranke obveščali konec meseca maja po običajnih kanalih obveščanja strank.«

Na banki še poudarjajo, da je dostop do njihovih storitev v Slovenski Bistrici zagotovljen tudi s 7 bankomati in na Pošti Slovenije v Slovenski Bistrici. Opažajo pa tudi, da se stranke vedno pogosteje odločajo za uporabo spletne in mobilne banke, ki sta dokazano najboljši med konkurenti, in verjamejo, da se bo ta trend nadaljeval. 

  • julij 1, 2021
Nazadnje urejano na 0, 01.07.2021 15:03
Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Bottom add

Poišči