( ISSN 2738-5760 )

Obvestila

O nas

Novičarski spletni portal Bistričan.si je zaživel konec marca 2020, sredi epidemije koronavirusa, kot potreben za informiranje Bistričanov o času in dogajanju. Prerasel je v spletni portal z aktualnimi novicami iz Slovenske Bistrice in njene okolice ter novicami iz Slovenije, ki so za življenje Bistričanov relevantne in pomembne.

Naš namen je obveščati občane celotne občine Slovenska Bistrica. Spletni portal Bistričan.si pokriva vse kategorije javnega življenja – od klasičnih novic iz šolstva, gospodarstva, zdravstva, turizma, črne kronike – do novic iz sveta športa, kulture, družabnega življenja, do obvestil javnih gospodarskih družb, nasvetov in malih oglasov. Prav tako predstavlja in vabi na zanimive točke naravne in kulturne dediščine v občini.

Podpiramo tudi lokalne pridelovalce in ustvarjalce, ki na spletnem portalu zmeraj najdejo prostor za svojo objavo, ki je ne bomo zaračunavali. Prav tako ne bomo zaračunavali napovednika dogodkov in vabil nanje. Prav tako želimo delovati čim manj komercialno, zato bo na naši spletni strani le malo komercialnih oglasov, pri oglaševanju pa bodo imeli prednost lokalni oglaševalci.

Od 1. januarja 2021 Izdajamo tudi Tedenski Bistričan.si, ki ga vsak petek zvečer v svoj e-nabiralnik dobijo tisti, ki so nanj naročeni. Naročite se lahko na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletni portal Bistričan.si ureja in upravlja Društvo za spodbujanje in razvoj kreativnosti Kreativna akademija. Pisarna Bistričana.si je na Ljubljanski 6 v stari Remčevi vili, uradne ure so od torka do petka od 9.00 do 12.00, v ponedeljek pa od 15.00 do 17.00.

Spletno stran urejamo popolnoma samoiniciativno, nepristransko, prostovoljno, za svoje delo ne dobivamo nikakršnega plačila. Zato je kakršna koli podpora v obliki donacij, ali po dogovoru kako drugače, zelo dobrodošla.

Hvala, ker nas berete!

Hvala, ker nas podpirate!

Samo preverjena, verodostojna, hitra in pravočasna novica, je prava novica.

Bistričan.si 

  • april 13, 2020
Nazadnje urejano na 0, 22.02.2023 10:56

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

pon tor sre čet pet sob ned
6
7
10
24
27
31

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

Poišči