( ISSN 2738-5760 )
Moja izbira, Foto: Moja izbira Moja izbira, Foto: Moja izbira

Terapevtska skupina za ženske v Slovenski Bistrici

V Slovenski Bistrici se 7. 10. 2021 začenja jesenska terapevtska skupina za ženske različnih starosti, izobrazbe in statusa. Namen skupinske psihoterapije je dati posameznicam občutek, da v določeni situaciji, položaju, razmišljanju in občutkih niso same. Vabijo pa vse, ki bi pri sebi rade nekaj spremenile. 

Včasih veliko pomeni in je zelo zdravilno že samo to, da slišimo drugega, ki se sooča s podobno stisko kot mi ter z nami deli svojo zgodbo. Skupina je namenjena ženskam, ki si želijo pri sebi nekaj spremeniti, pa ne vedo, kje bi začele.  Vabljene so ženske, ki se počutijo same, razočarane, nesamozavestne, neuspešne, krive, nezadostne, neljubljene, neslišane, težko sprejemajo same sebe ... in bi si vse našteto želele spremeniti. 

Skupina za ženske je zaprta skupina, kar pomeni, da vanjo ne prihajajo nove članice. Na vsakem srečanju se srečujemo z istimi udeleženkami. Le tako se lahko med sabo bolje povežemo, vzpostavimo sočuten, varen in zaupen prostor. To je ključnega pomena, saj se lahko tekom srečanj odpirajo težke teme, spomini, stare rane in bolečine.

ZAČETEK

Prvo srečanje skupine bo predvidoma v četrtek, 7. 10. 2021, od 18.30 do 20.00 v terapevtskem prostoru Moja izbira na Ljubljanski cesti 69 v Slovenski Bistrici. Cikel zajema 12 zaporednih srečanj, vsak četrtek ob isti uri, torej skupno tri mesece.

CENA

Cena posameznega srečanja je 30 €, skupaj 360 €, ki se poravna v treh obrokih.

PRIJAVA

Prijave na skupino so obvezne zaradi omejenega števila mest (max. 8 udeleženk) in jih sprejemamo na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po telefonu 040 818 815. Terapevtska skupina se hitro polni, zato si čimprej rezervirajte svoje mesto v skupini. Po prijavi boste prejele točna navodila glede začetka srečanj.

KDO VODI SKUPINO?

Skupino vodi Urška Mikolič, mag. ZDŠ, psihoterapevtka

www.psihoterapija-mojaizbira.si

 
  • september 16, 2021
Nazadnje urejano na 0, 17.09.2021 08:30
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

 komunala

Vreme

komunala

Bottom add

Poišči