( ISSN 2738-5760 )
Občina Slovenska Bistrica, Foto: Bistričan.si Občina Slovenska Bistrica, Foto: Bistričan.si

Seja občinskega sveta tudi o pripojitvi KTV k RIC-u

Danes ob 15.00 se bo na svoji 16. redni seji sestal občinski svet občine Slovenska Bistrica. Svetniki bodo razpravljali o 14 točkah dnevnega reda, med katerimi bo tudi pripojitev Javnega zavoda za informiranje k Razvojno-informacijskemu centru.

Svetniki se bodo med drugim seznanili s polletno realizacijo proračuna občine ter sprejemali dva odloka o spremembah občinskega prostorskega načrta za gradnjo kmetijskih objektov v Zgornjem Prebukovju in na Pragerskem.

Obravnavali bodo tudi Predinvesticijsko zasnovo in Investicijski program za projekt Nadzidava in prizidava Doma dr. Jožeta Potrča Poljčane, Enota Slovenska Bistrica.

Za nakup novih prostorov in preselitev Lekarne Plečnikova in uprave pa lekarna potrebuje soglasje svetnikov.

Med kadrovskimi zadevami pa bodo podali mnenje k trem kandidatkam za ravnateljico 2. osnovne šole. Na razpis so se prijavile tri kandidatke, in sicer Marjanca Frangež, Nastja Pančič Čurin in mag. Barbara Lesničar, ki izpolnjujejo formalne pogoje razpisa.

Burna razprava pa se obeta pod točko 8, ki govori o pripojitvi Javnega zavoda za informiranje k javnemu zavodu Razvojno-informacijski center.

Sejo bo zaradi bolniško odsotnega župana Ivana Žagarja, vodil podžupan Stanislav Mlakar.

  • september 30, 2021
Nazadnje urejano na 0, 30.09.2021 18:15
Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Bottom add

Poišči