( ISSN 2738-5760 )
Policija; Foto: Policija.si Policija; Foto: Policija.si

Motorist se je huje poškodoval

Včeraj, 3. 10.2021, okoli 13.05 je 79-letna  ženska  vozila osebni avtomobil  po regionalni  cesti  iz  smeri Zgornje Polskave proti Mariboru. Izven naselja Bukovec  je z vozilom zavila v levo, proti parkirišču tamkajšnjega gostišča v  trenutku, ko jo je za njo vozeči 60-letni voznik motornega kolesa, preko neprekinjene  ločilne  črte,  že začel prehitevati po levi strani.

Voznik motornega  kolesa  je zaradi tega s sprednjim desnim delom motornega kolesa trčil  v  sprednji  levi  del  osebnega  avtomobila.  Po trčenju je voznika motornega  kolesa  odbilo v levo, da je zapeljal čez levo smerno vozišče in križišče  pri  bencinskem  servisu,  tam  je  zapeljal  še  čez  zelenico z dvignjenimi  robniki  in nato s sprednjim delom motornega kolesa trčil še v desni bočni del tam parkiranega osebnega avtomobila. Po trčenju v to vozilo je padel in se hudo poškodoval.

Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor.

Policisti so motoristu zaradi vožnje preko neprekinjene ločilne črte izdali plačilni  nalog,  voznico  osebnega  avtomobila  pa  bodo  kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

  • oktober 4, 2021
Nazadnje urejano na 0, 05.10.2021 14:52
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

 komunala

Vreme

komunala

Bottom add

Poišči