( ISSN 2738-5760 )
Vabljeni na dneve brezplačne vadbe; Foto: Fitnes center Elipsus Vabljeni na dneve brezplačne vadbe; Foto: Fitnes center Elipsus

Brezplačni dnevi v Fitnes centru ELIPSUS

Od 11. do 13. oktobra vas Fitnes Elipsus vabi na brezplačne dneve odprtih vrat. V teh dneh vam bo strokovno osebje in trenerji predstavili fitnes center, prikazali in vas naučili pravilno izvajanje vaj, svetovali pri programu treninga in prehrane v smeri začrtanega cilja. Ali ste vedeli, da imajo v Fitnesu Elipsus tudi wellnes center in solarij?

Na brezplačnih predstavitvah vam bo strokovno osebje, trenerji, pokazali pravilno izvedbo vaj, svetovali pri programu treninga, vas usmerjali tudi pri izbiri prehrane v smeri začrtanega cilja. Ponujajo samostojno vadbo na fitnes napravah, obisk skupinskih vadb, kjer lahko izbirate med POWER PUMP-on, FUNKCIONALNO VADBO, TABATO in novo v ponudbi - KINEZIOLOŠKO vadbo. Za vse, ki se raje družite v manjših skupinah, je možnost izbrati BODY FIT  program ali pa poljubno oblikovati skupino z vašimi prijatelji.

Prav tako ponujajo velik izbor dopoldanskih skupinskih vadb, ki so namenjene mladim po srcu in duši, torej našim seniorjem. Ponujajo DOBRO JUTRO, SENIOT FIT, ter FUNKCIONALNO VADBO , zato se ob množici dopoldanskih vadb najde prava za vsakogar. Vse vadbe so prilagojene sposobnostim vsakega vadečega, za lažjo odločitev pa vam ponujuajo 10 % popust na upokojence.

BREZPLAČNI TRENINGI 11. 10., 12. 10. in 13. 10. 2021 - Degustacija proteinskih napitkov in tablic.

Ker vam v Fitnesu Elipsus želijo zagotoviti kar najbolj prijetno izkušnjo treninga, se je treba na brezplačno uro z osebnim fitnes trenerjem ter BREZPLAČNI obisk skupinske vadbe prijaviti.  Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo! Pokličite 070 51 51 51

 

Fitnes center Elipsus je veliko več kot le fitnes

Fitnes center Elipsus je na lahko dostopni lokaciji poslovnega centra AVTO JURIČ, zraven TUŠ-a. Razprostira se na 550 m2 in ponuja prostor s fitnes napravami za vadbo, aerobično dvorano, prostor za Wellness, solarij, trgovino s športno prehrano in dodatki ...

Vadbeni prostor je opremljen s sodobnimi fitnes-napravami Technogym za vadbo in krepitev telesa pod vodstvom osebnih trenerjev.

Aerobična dvorana, v velikosti 78 m2,  je namenjena raznovrstnim skupinskim vadbam – od aerobike do plesa. Strokovno usposobljeni vaditelji vas popeljejo v svet različnih gibov in plesnih korakov.

Kotiček za sprostitev (wellness) zajema tri savne (infrardeča za dve osebi in finska za štiri osebe) s pripadajočima tušema in ležalniki za sprostitev in počitek. V prostorih welnessa je tudi masažni salon, ki ponuja različne vrste masaž (klasične, sprostitvene, terapevtske, športne …), ki jih izvajajo strokovno usposobljeni sodelavci . Za porjavelo in sijočo kožo pa lahko poskrbite v solariju Ergoline.

 

Trgovina s športno prehrano in z dodatki, kjer so vam na voljo vrhunski izdelki za športno prehrano in dodatki evropskih proizvajalcev: The Nutrition, Trec Nutrition, Multipower … Pri izbiri vam svetujejo, kaj izbrati, kakšen je primeren dodatek za vas, ne le za športne aktivnosti, ampak tudi za vaše zdravje in dobro počutje. Tudi  napitke za hujšanje, dobro počutje …

 

V Fitnes centru Elipsus ne boste le številka

Če se v svojem telesu ne počutite dobro, če želite izgubiti odvečne kilograme, pridobiti mišično maso ali preprosto izoblikovati svoje telo, so vam v Fitnes centru Elipsus na voljo osebni trenerji z dolgoletnimi izkušnjami s področja vadbe, dietike, športne prehrane in zdravega načina življenja. Med vadbo vas bodo spremljali in motivirali. Sestavili vam bodo individualno prilagojen program vadbe, v skladu z vašimi željami in cilji, ter jedilnik ali dieto zdrave in predvsem uravnotežene prehrane, ki je poleg vadbe najpomembnejši dejavnik za uspeh.

Prav tako ponujajo velik izbor dopoldanskih skupinskih vadb, ki so namenjene mladim po srcu in duši, torej našim seniorjem. Za namen skupinskih vadb razpolagajo z dvema dvoranama.

 

In to še ni vse, kar ponuja Fitnes center Elipsus

Če se brezplačnih predstavitvenih dnevov v Fitnes centru Elipsus ne boste mogli udeležiti, vam sporočamo, da je vsak prvi obisk v Elipsusu brezplačen.

Ob vpisu v Fitnes center Elipsus vam podarijo uvodni predstavitveni trening, na katerem vas bodo seznanili z napravami in s potekom treninga ter s pravilno izvedbo vaj.

Fitnes centru Elipsus poskrbijo tudi za najmlajše

Dovolite jim, da vašemu otroku in njegovim prijateljem pričaramo nepozaben rojstni dan. Rdeča nit naših rojstnodnevnih zabav je zdravje, kar bo moč opaziti predvsem v aktivnosti, hrani in pijači.

Darilni in Vrednostni boni

Kadar izbirate darila za svoje bližnje, se lahko spomnite tudi na darilni ali vrednostni bon za fitnes, aerobiko, osebno trenerstvo, savne, solarij, masaže in športno prehrano, torej za vse, kar ponuja Fitnes center Elipsus.

  • oktober 9, 2021
Nazadnje urejano na 0, 09.10.2021 20:02
Oceni ta prispevek
(1 glas)

 komunala

Vreme

Zvočni posnetek napovedi

komunala

Bottom add

Poišči