( ISSN 2738-5760 )

Šport

Nogometne žoge, Foto: Pixabay Nogometne žoge, Foto: Pixabay

Bistričani ponovno zmagali

Nogometaši Kety Emmija so danes v okviru 9. kroga 3. SNL vzhod gostili ekipo Zavrča. Nekdanji prvoligaš iz Haloz je trenutno z 9 točkami na 11. mestu, medtem ko so Bistričani v 8 krogih oddali le eno točko in so z 22 točkami na čelu lestvice.

Končano je srečanje 9. kroga 3. snl vzhod med NK Zavrčem in Kety Emmi Bistrico. Prepričljivo so zmagali Bistričani, ki so izdatno napolnili mrežo nekdanjih prvoligašev ter slavili s kar 6:0.

Že v 3. minuti je zadel Nejc Bračko, ki je sprejel podajo Murata Bajraja ter z 22 metrov silovito zadel v levi spodnji kot gostujočega vratarja Luke Mikića. V 20. minuti je zadel Enej Kapun, podajalec pa je bil znova Bajraj. V 37. minuti je po desni prodiral Kapun ter podal v kazenski prostor, Bračko pa je z desnico ponovno zadel levi spodnji kot gostov. Dve minuti kasneje so gostje imeli najboljšo priložnost na srečanju, ko je po sporno dosojeni enajstmetrovki gostujoči kapetan Denis Potočnik zadel le vratnico. Tudi v 2. polčasu smo gledali enosmerni promet, vse poti pa so vodile k vratom Zavrča. V 52. minuti je mrežo zatresel Gal Dvoršak, po podaji Bračka z desne strani. V 66. minuti se je med strelce vpisal Tim Ciganović, ki je streljal s kakšnih 20 metrov in z lepo usmerjenim strelom zadel desni kot nemočnega Mikića. Le dve minuti kasneje je Bajraj podal še za tretji zadetek, ko je v drugo zadel Kapun in postavil končni izid srečanja.
Tudi v prihodnjem krogu bodo Bistričani igrali na domačem igrišču, ko bodo gostili ekipo Šampiona. Tekma bo v soboto, 16. oktobra, s pričetkom ob 15.00 uri.

Napisal: Damijan DRAME

  • oktober 9, 2021
Nazadnje urejano na 0, 09.10.2021 17:34
Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Bottom add

Poišči