( ISSN 2738-5760 )

Konec novembra razpis za najem 28 stanovanj

Stanovanjski sklad RS je včeraj prevzel 28 novih javnih najemnih stanovanj v Slovenski Bistrici, konec novembra pa bo objavljen razpis za najem.

Nova stanovanja se nahajajo ob Ljubljanski cesti, umaknjena na rob mesta in v bližino narave. Stanovanjem pripadajo balkoni, shrambe ter parkirna mesta, ki se nahajajo na terenu ob stanovanjskem objektu.

V neposredni bližini objekta se nahajajo trgovski centri. Pomembnejša infrastruktura kot so vrtec, osnovna šola, gimnazija, pošta, lekarna, trgovine, zavod za zdravstveno zavarovanje, policijska uprava, ZPIZ in mnogi drugi objekti so dostopni tudi z javnim prevozom. V bližini je tudi priključek na avtocesto.

Stanovanja so bila pridobljena z nakupom na podlagi Javnega poziva za nakup stanovanj in zemljišč, njihova uporabna površina pa se giblje med 39 m2 in 72 m2. Cena najema bo okoli 6 € na m2. Na razpis se bo lahko prijavil kdorkoli, prednost pa bodo imele mlade družine.

"Nova najemna stanovanja v Slovenski Bistrici bo Sklad ponudil preko javnega razpisa predvidoma konec novembra.Vabimo vas, da spremljate našo spletno stran, si ogledate ponudbo in pravočasno oddate vlogo za najem želenega stanovanja. Za vse dodatne informacije smo zainteresiranim najemnikom na voljo na št. 01/47 10 500 ali preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.," so zapisali v izjavi za javnost.

  • oktober 28, 2021
Nazadnje urejano na 0, 26.11.2021 18:56
Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Bottom add

Poišči