( ISSN 2738-5760 )
Položnice za Komunalo Slovenska Bistrica, Foto: Bistričan.si Položnice za Komunalo Slovenska Bistrica, Foto: Bistričan.si

Položnice lahko plačujete elektronsko

Komunala Slovenska Bistrica nagovarja uporabnike svojih storitev, naj račune poravnavajo z elektronskim eRačunom.

Podjetje Komunala Slovenska Bistrica svojim uporabnikom omogoča prejemanje elektronskih računov (eRačunov) na dva načina, in sicer na elektronski naslov, torej po e-pošti ali v spletno banko.

  • eRačun lahko preko spletne banke poravnate hitro in udobno s klikom brez prepisovanja številk in referenc. Na prejem eRačuna v spletno banko se lahko prijavijo uporabniki, ki so komitenti banke s podporo storitve eRačunov in uporabljajo spletno banko. Prijava je možna neposredno preko spletne banke. Navodila za prijavo najdete na spletni strani svoje banke, saj se glede na banko razlikujejo. Lahko pa se prijavite tudi tako, da izpolnite Obrazec za eRačun (klikni!) in ga vrnete Komunali.
  • S prijavo na elektronski račun boste prejeli eRačun, izdan v obliki elektronsko podpisanih datotek XML (namen: nadaljnja računalniška obdelava) in PDF (namen: vpogled in za izpis) ter ne boste več prejemali računov v papirni obliki. Vsi uporabniki, ki se bodo prijavili na prejemanje eRačunov do zadnjega v mesecu, bodo račune, izdane v prihodnjem mesecu, že prejeli elektronsko.
  • November 4, 2021
Rate this item
(0 votes)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

Poišči