( ISSN 2738-5760 )

Šport

Foto: pixabay Foto: pixabay

Kegljači Impola ugnali De VESTO, kegljačice ostale brez tekme

Kegljačice Impola bi morale v 6. krogu gostiti ekipo iz Miklavža, vendar so v bistriškem klubu ugodili prošnji ekipi Miklavža glede prestavitve srečanja na poznejši termin. Po novem dogovoru bo srečanje na sporedu v torek, 23. novembra na kegljišču v Slovenski Bistrici.

Kegljači Impola so v preteklem krogu počivali zaradi višje sile, saj je bilo kegljišče v Radljah v okvari, tokrat pa so vendarle prišli na svoj račun ter v zanimivem srečanju ugnali mariborsko De VESTO s 5:3.
V bistriških vrstah se je s 572 skupno podrtimi keglji izkazal Silvo Kunčič, pri gostih pa je s skupno 546 podrtimi keglji izstopal Milan Podgoršek.
Po 6. krogu se Bistričani ob tekmi manj s 4 zmagami in enim porazom nahajajo na 2. mestu prvenstvene lestvice, z enakim izkupičkom kot prvouvrščeni Dormeo iz Zagorja ob Savi. Kegljači iz najbolj zahodnega zasavskega mesta so na vrhu zaradi boljšega razmerja v setih.
Dekleta so kljub tekmi manj ostale na 4. mestu, v 5 krogih pa so zbrale 3 zmage ter po en neodločen izid in poraz.
V prihodnjem krogu dekleta čaka težka preizkušnja v Kamniku, kjer se bodo pomerila z vodilno ekipo Calcita 1, fante pa čaka gostovanje v Marjeti na Dravskem polju, kjer se bodo pomerili z ekipo Prepolj.

Napisal: Damijan DRAME

  • november 14, 2021
Nazadnje urejano na 0, 14.11.2021 11:26
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

 komunala

Vreme

komunala

Bottom add

Poišči