( ISSN 2738-5760 )
Opuščanje kajenja, Foto: CKZ Opuščanje kajenja, Foto: CKZ

Nasveti CKZ - opuščanje kajenja

Berete nasvete Centra za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Slovenska Bistrica - Trenutek za boljše počutje

November je mesec preprečevanja zasvojenosti. Mesec, v katerem se poudarja pomen preprečevanja zlorabe in zasvojenosti z različnimi snovmi za zdravje posameznika in skupnosti. Raziskave kažejo, da prej ko posameznik začne kaditi, piti ali uporabljati prepovedane droge, večja je verjetnost za razvoj zasvojenosti.
Pri zasvojenosti z nikotinom vam lahko pomagamo tudi v našem Centru za krepitev zdravja. Opustitev kajenja namreč ni lahka naloga. Pogosto zahteva trdo delo in veliko naporov, vendar ni pa nemogoče ali neuresničljivo – kajenje lahko opustite! S strokovno pomočjo je to lahko precej lažje. V našem Centru za krepitev zdravja vam je na voljo individualna delavnica Svetovanje za opuščanje kajenja, ki obsega 6 tedenskih srečanj, termini srečanj so po dogovoru.
V primeru urejenega obveznega zdravstvenega zavarovanja, je udeležba na delavnici za vas brezplačna. Prosimo za potrditev udeležbe:
☎️ 041 682 288
? Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (tukaj pripišite vašo telefonsko številko)
Nazadnje urejano na 0, 19.11.2021 19:17

 komunala

Vreme

Zvočni posnetek napovedi

komunala

Bottom add

Poišči