( ISSN 2738-5760 )

Šport

Foto: pixabay Foto: pixabay

Kegljači Impola s polovičnim izkupičkom, kegljačice izgubile v Kamniku

Kegljači Impola so minuli teden odigrali kar dve srečanji. Najprej so sredi tedna gostovali v Radljah ob Dravi, kjer so odigrali zaostalo srečanje 5. kroga ter prepričljivo slavili s kar 1:7.

V soboto so v okviru 7. kroga gostovali v Marjeti na Dravskem polju, kjer so merili moči z ekipo Prepolj. V izenačenem dvoboju so na koncu več sreče imeli domači kegljači, ki so slavili s 5:3. V vrstah Impola se je najbolj izkazal Primož Topolšek, ki je skupno podrl 552 kegljev.
Dekleta so na gostovanje v Kamnik odšla v precej okrnjeni postavi, saj sta zaradi bolezni manjkali Ksenja Detiček in Barbara Jurančič, kar se je na kegljišču seveda poznalo. Predstavnice domačega Calcita, ki v tej sezoni še ne poznajo poraza so na koncu slavile s 6:2. Najboljši izkupiček je v bistriških vrstah uspel Maji Plavčak, ki je skupno podrla 548 kegljev.
Kegljačice Impola bodo v pogonu ponovno že v torek, ko bodo odigrale zaostalo srečanje z Miklavžem, fantje pa bodo v 8. krogu doma gostili ekipo Krilato kolo iz Maribora. Tekma bo na sporedu v soboto, 27. novembra s pričetkom ob 13.00 uri.

Napisal: Damijan Drame

  • november 21, 2021
Nazadnje urejano na 0, 21.11.2021 14:56
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

 komunala

Vreme

komunala

Bottom add

Poišči