( ISSN 2738-5760 )

Šport

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Bistričani jesenski del zaključili neporaženi

Cirkulane – Kety Emmi Bistrica 0:0 (0:0)

Cirkulane so tekmo 14. kroga iz zdravstvenih razlogov (kartonska rdečica dveh najboljših domačih posameznikov) prestavili, vendar se jim računica ni izšla. Kljub mokremu in blatnemu igrišču ter megli, torej pogojem, ki so haloškim nogometašem pisani na kožno, saj pogoji ne omogočajo kvalitetnega nogometa, so v domačih vrstah lahko s točko več kot zadovoljni.

Cirkulane, igrišče Cirkulane, gledalcev: 150. Sodniki: Nemet, Topolnik, Tušak.

Kety Emmi Bistrica: Dabanovič, Pušnik, Rozman, Vidmar, Polegek, Bajraj, Pipenbaher, Ciganović, Kapun, Dvoršak, Ljubec.
Trener: Simon Dvoršak

Nogometaši Kety Emmija Bistrice so v Cirkulane odšli oslabljeni, saj sta manjkala brata Bračko, a vendarle pokazali precej več od domače ekipe. V prvem polčasu so si Bistričani priigrali dve priložnosti, iz katerih je bilo težje zadeti kot zgrešiti. Najprej je Murat Bajraj po podaji s strani prejel žogo kakšnih 5 metrov od domačega vratarja Denisa Zajca, vendar je akcijo prehitro zaključil s strelom, ki je končal mimo domačih vrat. Drugo priložnost je zapravil Aljaž Polegek, ki je s strani z 8 metrov streljal čez gol. Gostitelji so prvi polčas odigrali brez strela na bistriška vrata.
V drugem polčasu so Bistričani prišli do treh priložnosti, a so se tudi ta končala kot predhodni dve. Po podaji s strani je Bajraj z glavo streljal čez gol, nato pa je imel priložnost tudi Enej Kapun, ki je z leve strani prav tako streljal čez gol. Zadnjo priložnost za zadetek je zamudil Gabrijel Jevšenak, ki je streljal s strani s 5 metrov, a je strel le oplazil stativo. Nogometaši Cirkulan so v drugem polčasu streljali na bistriška vrata, potem ko so izvedli hiter protinapad, vendar je ostal izid nespremenjen, do druge pol priložnosti pa so prišli po podaji s strani, a je žoga zadela stativo Jake Dabanoviča.
Po končanem jesenskem delu so nogometaši Kety Emmija Bistrice z 38 točkami prepričljivo na vrhu prvenstvene tabele in z 11 točkami naskoka pred Šampionom iz Celja. Nogometaši Cirkulan so po visokih začetnih ambicijah jesen zaključili na 6.mestu, s kar 16 točkami zaostanka za Kety Emmijem.

Napisal: Damijan DRAME

  • november 22, 2021
Nazadnje urejano na 0, 23.11.2021 08:18
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

 komunala

Vreme

komunala

Bottom add

Poišči