( ISSN 2738-5760 )
 Foto: Policija.si Foto: Policija.si

V zadnjih 24 urah tri prometne nesreče

Na bistriškem so se včeraj in danes zgodile 3 prometne nesreče, dve tudi s telesnimi poškodbami, poročajo policisti in gasilci.

Včeraj, ob 15.50, je  45-letna  voznica  osebnega  avtomobila  na  regionalni cesti Slovenska  Bistrica- Poljčane, v Križnem vrhu, zapeljala na nasprotni vozni pas  in  trčila  v  vozilo  30-letne voznice osebnega avtomobila, ki je pravilno  pripeljala iz nasprotne smeri. Vozili sta zaradi tega trčili, 30- letna  voznica  se je ob tem hudo telesno poškodovala, 45 letna- voznica pa je  lahko  telesno  poškodovana.  Obe sta bili z reševalnim vozilom prepeljani V UKC Maribor. Gasilci PGD Slovenska Bistrica so s tehničnim posegom rešili dve osebi, z vpojnimi sredstvi posipali iztekle motorne tekočine in odklopili akumulatorja.

Policisti bodo 45-letno voznico kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu, zaradi suma  storitve kaznivega dejanja Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti, po čl. 323/III Kazenskega zakonika (KZ-1).

Včeraj, nekaj pred 8. uro, sta v Črešnjevcu  trčili osebni vozili. Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj dogodka, do prihoda reševalcev NMP nudili pomoč poškodovani osebi, z vpojnim sredstvom posipali iztekle motorne tekočine in na vozilih odklopili akumulatorja.

Danes, ob 7.23, pa je v bližini naselja Preloge, občina Slovenska Bistrica, na avtocesti osebno vozilo trčilo v zaščitno ograjo. Gasilci PGD Slovenska Bistrica in Slovenske Konjice so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili po vozišču razlite motorne tekočine in nudili pomoč reševalcem NMO, ki so v nesreči poškodovano osebo na kraju oskrbeli in nato prepeljali v nadaljnjo oskrbo v UKC Maribor.

  • november 28, 2021
Nazadnje urejano na 0, 28.11.2021 09:29
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

 komunala

Vreme

Zvočni posnetek napovedi

komunala

Bottom add

Poišči