( ISSN 2738-5760 )
Impol Slovenska Bistrica, Foto: Impol.si Impol Slovenska Bistrica, Foto: Impol.si

Impol, Aluminium Kety Emmi in Gea: s poslovnim letom zadovoljni, nagrade bodo

V družbi skupine Impol Božičnice in trinajste plače, v Aluminuim Kety Emmi enak znesek vsem zaposlenim, v Tovarni olja Gea pa različni zneski letnih nagrad glede na uspešnost, smo izvedeli, ko smo povprašali v omenjena podjetja, ali bodo ob koncu leta zaposleni nagrajeni.

V družbi skupine Impol so z letošnjim poslovnim letom zadovoljni: »Letošnje leto je bilo dobro. Načrtovani cilji bodo doseženi,« je povedala vodja službe za odnose z javnostjo Nina Potočnik, univ. dipl. komunikologinja. Skupina Impol bo zaposlene ob koncu leta nagradila, podelili bodo Božičnice vsem zaposlenim v enakem znesku neto 1000 evrov. Poleg tega bodo izplačali še vsakemu zaposlenemu 13. plačo. »Pomembno je, da se uspeh deli z vsemi zaposlenimi, da so na koncu leta vsi zadovoljni,« je še dodala Nina Potočnik. Trenutno število zaposlenih delavcev je skupaj 1450.

V Aluminium Kety Emmi so prav tako s poslovnim letom zadovoljni: »Leto bomo zaključili malo bolje, kot smo načrtovali in malo boljše kot lansko,« je povedal direktor Roman Stegne, univ. dipl. ing. lesarstva. V skladu z dogovorom s sindikatom, s katerim imajo posebej podpisan dogovor, da ob koncu leta zaposlenim izplačajo določen odstotek od dosežene uspešnosti ob koncu leta, bodo vsem zaposlenim v enakem znesku izplačali neto 620 evrov oziroma 850 evrov bruto, je povedal direktor, ki vodi trenutno 401 zaposlene delavce.

»Leto se je zaradi epidemioloških razmer začelo relativno slabo, končuje pa se boljše,« pa je povedal direktor Tovarne olja Gea Slovenska Bistrica dr. Igor Hustić. »Načeloma smo s poslovanjem zadovoljni,« je še o zadovoljstvu nad poslovnim letom 2021 povedal direktor. Ob koncu leta bodo nagradili zaposlene, in sicer »zaposleni bodo prejeli letno nagrado glede na poslovno uspešnost,« je direktor podal odgovor na vprašanje o dodeljevanju dodatkov zaposlenim ob koncu leta. V Tovarni olja Gea je trenutno 94 zaposlenih.

Irena Brdnik

  • december 20, 2021
Nazadnje urejano na 0, 25.05.2022 14:06
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Poišči