( ISSN 2738-5760 )
Medene dobrote Čebelarstvo Poslek Medene dobrote Čebelarstvo Poslek

Mr.Bee Čebelarstvo Poslek

Čebelar Mr.Bee Boris Poslek, oče tisoč čebel in njihovih družin, Bistričane in ljubitelje medu že kar nekaj let oskrbuje s svojim slastnim domačim medom, ki so ga pridelale pridne čebelice.

Njegova ljubezen do čebel se je začela že pri rosnih letih, ko je kot majhen deček na stari domačiji spremljal svojega dedka pri delu s čebelami. Ker je bil naveličan večletnega dela za računalnikom, kot informatik, se je odločil, da opusti dosedanjo službo in obudi svojo skoraj pozabljeno ‘’prvo ljubezen’’. Postavil si je prvi čebelnjak in vanj vselil svoje krilate prijateljice. Temu čebelnjaku je v zadnjih letih dodal še nekaj prevoznih čebelnjakov in postal pravi pravcati čebelar.

Mr.Bee ponuja pestro izbiro medenih izdelkov - od klasičnih medov (cvetlični, akacija, gozdni, lipov, kostanjev, smrekov …), vse do slastnih kremnih medov z malino, čokolado, lešnikom, jabolkom in cvetnim prahom, ki so obogateni s samimi naravnimi sestavinami, kot je liofilizirano sadje, čebelji proizvodi in dodatki brez sladkorja. Še posebej ponosen je na svoj kremni med z grozdjem izabela, za katerega je prejel zlato priznanje za gastronomski kulinarični spominek Slovenije, prav tako pa je Žlahtna izabela tudi postala Naj spominek Slovenske Bistrice 2019.

Mr.Bee-jevi zdelki so lokalni, kvalitetni ter inovativni in so lahko čudovito darilo za vsakogar. Vsak medeni izdelek ima svojo zgodbo, ki ljudi osvešča o pomenu čebel ter njihovem življenju.
In kot pravi Mr.Bee: ”Med in medene darove je treba ceniti, spoštovati ter jih sprejemati z ljubeznijo. Šele takrat, ko bomo razumeli naravo in njene zakonitosti, bomo sposobni pomagati sebi in svetu okoli nas.”

Izdelke po predhodnem naročilu (na 041 568 513 ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) pripravijo v Mr.Bee-jevi domači trgovinici na Zg. Polskavi, za tiste iz oddaljenih krajev pa izdelke pošljejo tudi po pošti.

Natalija Sinkovič

  • January 24, 2022
Last modified on Sunday, 25 September 2022 06:39
Rate this item
(2 votes)

Related items

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

Poišči