( ISSN 2738-5760 )

Splošni pogoji poslovanja

Uporaba spletnega portala Bistričan.si je brezplačna, a se z uporabo le-tega zavezujete, da boste upoštevali pravila, pogoje in opozorila, ki so povezana z njegovo uporabo:

Komentiranje

Komentiranje na spletnem portalu Bistričan.si ni omogočeno. Komentiranje je možno samo na Facebook strani Bistričan.si.

Vsebina (dokumenti, slike in prispevki) na portalu je last lastnika portala

Z uporabo portala se strinjate, da boste storitve spletnega portala Bistričan.si uporabljali izključno v osebne namene in upoštevali vsa dodatna opozorila in pravila uporabe, objavljena na posameznih področjih, storitvah ter drugih oblikah sporočanja na portalu.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno v osebne in nekomercialne namene. Dokumenti, slike in vsebine, objavljene na tem spletnem portalu so v lasti lastnika portala. Vsebine se nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene, če za to nimate ustreznega dovoljenja. Dokumenti, slike in vsebine lahko uporabite, če navedete vir in povezavo na portal ter pridobite dovoljenje od lastnika portala.

Objava informacij, pridobljenih na portalu, v medijih je dovoljena izključno ob navedbi imena “Bistričan.si” in povratne povezave na portal.

Neprimerne vsebine

Če na spletnem portalu Bistričan.si najdete neprimerne, nezakonite ali netočne informacije, jih lahko prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Lastnik portala ne daje nobenih zagotovil o primernosti, zanesljivosti, pravočasnosti in točnosti informacij, vsebin, dogodkov ter storitev na portalu.

Spletne ankete

Rezultati v spletnih anketah so zgolj informativni in nikakor ne morejo biti interpretirani kot uradni rezultati česarkoli.

Popravljanje oz. spreminjanje informacij

Informacije, vsebine, sporočila in storitve na portalu lahko vsebujejo netočnosti in tipkarske napake. Lastnik portala si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti ali popraviti katerokoli informacijo, vsebino, sporočilo ali storitev na portalu in ne odgovarja za morebitne napake na portalu, ki so botrovale vaši napačni osebni, pravni ali finančni odločitvi. Zato se vedno pred uporabo le-teh posvetujte z ustreznim strokovnjakom.

Piškotki

Lastnik portala Bistričan.si si pridržuje pravico zbiranja anonimnih podatkov o obiskovalcih portala za potrebe statistične obdelave in izboljšanja delovanja portala. Prav tako si pridržuje pravico beleženja IP naslovov pri storitvah, ki omogočajo objavo informacij, vsebin in sporočil s strani uporabnikov. Z uporabo te spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov, ki jih na strani uporabljamo.

Zbrani podatki o uporabnikih se uporabljajo izključno za lažjo komunikacijo z uporabniki in statistično obdelavo. Lastnik portala pa si pridržuje pravico posredovati vse njemu znane podatke o uporabnikih portala sodišču ali drugim državnim organom v primeru, da za to obstaja zakonska obveznost.

Pravila veljajo od 15. aprila 2020.

Lastnik portala Bistričan.si si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti ta ali katerakoli druga pravila na portalu brez predhodne najave in obrazložitve.

Če se z uporabo teh pravil in drugih pravil na ostalih oddelkih tega portala ne strinjate, spletnega portala ne smete uporabljati! Lastnik ima pri tem tudi pravico onemogočiti dostop do delov ali celotne vsebine portala.

Nazadnje urejano na 1, 26.04.2020 11:45

Vreme

Koledar

« Februar 2021 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
Bottom add

Poišči