( ISSN 2738-5760 )
Carglass Carglass

Novo v Slovenski Bistrici - Carglass

V Slovenski Bistrici so pred kratkim odprli novo poslovalnico vodilnega podjetja za popravila, menjave in kalibracije avtomobilskih stekel Carglass. Poslovalnico najdete v Industrijski ulici 4 (poleg Tuša oziroma pod Fitnes centrom Elipsus).

* * * * * O G L A S N O   S P O R O Č I L O *  * * * *

carglass1Komu bi zaupali menjavo vetrobranskega stekla, če ima vaš avtomobil varnostne in asistenčne sisteme?

Poškodbam stekla na avtomobilu se je najbolje izogniti. Največ jih povzročijo leteči kamenčki izpod koles avtomobilov, zato je najboljši nasvet ta, da na cesti pazite na varnostno razdaljo. Vedno pa vsega v izogib poškodbam vendarle ne moremo storiti. A brez skrbi. Na industrijski cesti 4 v Slovenski Bistrici je svoja vrata odprla nova poslovalnica vodilnega slovenskega in svetovnega podjetja za popravila in menjavo avtomobilskih stekel – Carglass®.

Serviserji tam menjujejo in popravljajo stekla za vsa vozila. In to po najvišjih standardih kakovosti in varnosti koncerna Belron®, certifikatom IMI ter z najnovejšim znanjem in tehnologijo, razvito v centru Belron Technical. S popravilom steklu trdnost povrnemo v le 30 minutah, ko je vendarle potrebna menjava vetrobranskega stekla, pa je servis zaključen v uri in pol.

 

carglass2Menjava vetrobranskega stekla je vse bolj kompleksno opravilo

Danes je že zelo verjetno, da ima vaš avtomobil kakšnega od naprednih varnostnih in asistenčnih sistemov, ki jih poznamo pod kratico ADAS. Kamere in senzorji, ki jih omenjeni sistemi uporabljajo, se namreč največkrat nahajajo prav v vetrobranskem steklu. Ob menjavi stekla je potrebna demontaža kamere in po ponovni namestitvi lahko pride do manjših odstopanj, ki pa so na cesti, ko je potrebno zaviranje v sili ali pa preprečevanje zapustitve voznega pasu, precej bolj očitna. Zato je nujna ponovna kalibracija, s katero zagotovimo pravilno delovanje asistenčnih sistemov. Pri Carglassu smo na to pripravljeni že od leta 2015, danes pa ponovno kalibracijo opravimo že pri vsakem četrtem vozilu.

 

Slika : Na vozilih z asistenčnimi sistemi moramo po vsaki menjavi stekla opraviti kalibracijo in se prepričati v pravilno delovanje.

 

carglass3Carglass je edini servis v Sloveniji s certifikatom IMI

IMI (Institute of the Motor Industry, v prevodu Inštitut avtomobilske industrije) je vodilna neodvisna organizacija odličnosti za učenje in razvoj na področju avtomobilizma. Napredek industrije podpirajo s poudarjanjem pomena učenja znotraj poklica in strokovnih dosežkov posameznikov. V letu 2021 so vsi naši serviserji prestali ocenjevanje IMI in prejeli certifikat Auto Glazing Master za popravilo in menjavo vetrobranskih stekel ter kalibracijo sistemov ADAS -  tudi za električna in hibridna vozila.

Tovrstno zaupanje v naše serviserje in tehnologijo nam omogoča, da vam za opravljeno delo nudimo neomejeno garancijo, pri tem pa ohranite tudi tovarniško garancijo vašega vozila. Dobavljamo vsa stekla za vsa vozila – s certifikati proizvajalcev originalnih nadomestnih delov (OEM).

Carglass®-ovi serviserji delajo po najvišjih standardih kakovosti in varnosti koncerna Belron®. Edini v Sloveniji pa so prejeli tudi certifikat organizacije IMI.

Obiščete jih lahko na naslovu Industrijska ulica 4, 2310 Slovenska Bistrica, na telefonski številki 082 804 851 ali www.carglass.si

Naročnik oglasa je Carglass® Slovenija

Nazadnje urejano na 0, 22.03.2022 17:31
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Vreme

Zvočni posnetek napovedi

komunala

Poišči