( ISSN 2738-5760 )
Učilnica za pedikuro, Foto: ASL Učilnica za pedikuro, Foto: ASL

Akademija Studio Lepota z dodatnimi, novimi prostori

Slovenskobistriško podjetje Akademija Studio Lepota bo v soboto, 26. marca, ob 11. uri ob svoji 20-letnici obstoja slovesno odprlo nove prostore, v katerih bo specializirana učilnica za pedikuro.

Akademija Studio Lepota se poleg prodaje profesionalnih kozmetičnih izdelkov in storitev za manikiro, pedikuro, depilacijo ukvarja tudi z izobraževanjem manikerk in pedikerk, tudi za pridobitev Nacionalne poklicne kvalifikacije.

Ob 20-letnici delovanja bodo svoje prostore povečali za novo specializirano učilnico za pedikuro, ki bo velika 55 m2 in opremljena s sodobno pedikersko opremo. Hkrati jo bo lahko uporabljalo 10 tečajnic. »V novi specializirani pedikerski učilnici vam bomo zdaj lahko predajali še več poglobljenega specializiranega znanja s področja PEDIKURE, nege nog in masažnih tehnik,« poudarja direktorica Akademije Studio Lepota in edukatorka Mojca Janežič. Prostore bodo uporabljali tudi za ponujanje storitev pedikure.

Častna gostja sobotnega odprtja novih prostorov v Akademiji Studio Lepota bo Zlatka Brodie, brez katere ne bi bilo Akademije studio lepota, niti manikira ne bi bila na tako visokem nivoju, kot je. Zlatka je zaslužna tudi za prva tekmovanja in prva izobraževanja v Sloveniji. »Predstavili vam bomo nove tečaje, nove in najbolj sodobne prostore ter predavateljice, ki bodo z vami delile svoja znanja in izkušnje. Med nami bodo tudi uspešne parish manikerke in udeleženke naših usposabljanj maniker in pediker, ki se že ponašajo z uspešnimi saloni in karierami. Na ta dan ne gre brez pogostitve in sproščenega klepeta, niti ne brez darilc in presenečenj, ki jih pripravljamo za vas, saj bomo hkrati praznovali tudi 20. rojstni dan,« je še povedala Janežičeva.

  • marec 23, 2022
Nazadnje urejano na 0, 23.03.2022 13:42
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Poišči