( ISSN 2738-5760 )
RTC Jakec – Trije kralji, Foto: RTC Jakec – Trije kralji RTC Jakec – Trije kralji, Foto: RTC Jakec – Trije kralji

Naj smučišče v kategoriji malih smučišč je RTC Jakec – Trije kralji

Danes so v Mariboru že 31. leto zapovrstjo v akciji "Naj smučišče 2021/2022" podelili nazive najboljših malim, velikim in srednjim smučiščem ter top ski resortu, bližnjemu tujemu smučišču – to so postala smučišča Cerkno, Golte, RTC Jakec – Trije kralji in Mokrine - Nassfeld.

Po končani odlični smučarski sezoni so danes podelili nazive najboljših smučišč. Smučarji so lahko svoje glasove oddali na smučiščih in na spletni strani www.najsmucisce.si, kjer so množično glasovali za "Naj smučišče 2021/22" v kategorijah: mala, srednja in velika smučišča.

Letos je zmagovalec v kategoriji malih smučišč postal smučarski center Jakec - RTC Trije kralji, na drugem mestu je SKI BOR Črni vrh in na tretjem priljubljena Celjska koča. Med srednje velikimi smučišči je največ glasov ponovno dobil smučarski center Golte, na drugem mestu je turistični center Soriška planina in na tretjem mestu so pristale koroške Kope.

V kategoriji velikih smučišč pa je tokrat zmagovalec smučarski center Cerkno, kjer so bili smučarji navdušeni nad ponudbo in oskrbo. Smučarski center Vogel je letos pristal na drugem mestu, najvišje ležeče slovensko smučišče, kjer je še pred dnevi zapadel dodaten meter snega, Kanin, pa je pristalo na tretjem mestu.

Nazadnje urejano na 0, 06.04.2022 14:53
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Poišči