( ISSN 2738-5760 )
CERO Pragersko CERO Pragersko

Komunala razpisuje delovno mesto

Podjetje z dolgoletno tradicijo Komunala Slovenska Bistrica,  z več kot 200 zaposlenimi, odličnimi rezultati in smelimi načrti za prihodnost v svoj kolektiv vabi:
Komunalnega delavca na odlagališču
Opis del in nalog:
IZVAJANJE VIZUALNE VHODNE KONTROLE ODPADKOV, UGOTAVLJANJE USTREZNOSTI VSEBINE ODPADKOV, IZLOČEVANJE UPORABNIH ODPADKOV NA ZBIRNEM CENTRU, SKRB ZA PRAVILNO LOČEVANJE IN RAZVRŠČANJE ODPADKOV NA ZBIRNEM CENTRU, SVETOVANJE STRANKAM O MOŽNOSTI LOČEVANJA ODPADKOV NA ZBIRNEM CENTRU, POMOČ IN USMERJANJE STRANK PRI LOČEVANJU ODPADKOV NA ZBIRNEM CENTRU, IZLOČEVANJE VSEH NEVARNIH ODPADKOV, DELO NA ZBIRNEM CENTRU, KOMPOSTARNI IN SORTIRNICI, PRIPRAVA NEVARNIH ODPADKOV ZA ODDAJO, SODELOVANJE PRI ORGANIZIRANIH AKCIJ ZBIRANJA ODPADKOV, SKRB ZA UREJENOST ZBIRNEGA CENTRA IN OKOLICE ODLAGALIŠČA, REDNA KOŠNJA TRAVNATIH POVRŠIN NA ODLAGALIŠČU, UREJANJE ZASAJENIH POVRŠIN, SKRB ZA VZDRŽEVANJE IN ČIŠČENJE DOVOZNIH POTI IN ROBOV.

Izobrazba:
srednja poklicna, Tehnika, drugo
Delovne izkušnje:
1 leto
Vozniško dovoljenje:
B
Drugi pogoji:
Kandidati naj k vlogi priložijo potrdilo o izobrazbi in vozniško dovoljenje. Delo poteka dopoldan in popoldan ter vsako drugo soboto.
Trajanje zaposlitve:
Določen čas, 12 mesecev
Poskusno delo:
6 mes.
Način prijave kandidata:
kandidati naj pošljejo vlogo na e-pošto: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Rok za prijavo do 27. 5. 2022 

  • maj 20, 2022
Nazadnje urejano na 0, 20.05.2022 18:14
Oceni ta prispevek
(2 glasov)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

Poišči