( ISSN 2738-5760 )
Foto: Impol Foto: Impol

Osnovnošolci obiskali Impol in se zahvalili za donacijo

Danes, 26. 5. 2022, so imeli v Impolu prav poseben kolesarski obisk. Obiskali so jih predstavniki 2. osnovne šole iz Slovenske Bistrice. Ekipa učencev 5. razreda z učiteljem Juretom Piršem, ravnateljico Marjanco Frangež in podravnateljico Urško Motaln, je vodstvu Impola predala zahvalo za sodelovanje, saj so jim z donacijo omogočili nakup koles inigral.

Podjetje Impol je 2. osnovni šoli Slov. Bistrica doniralo finančna sredstva, s katerimi je pripomoglo k pridobitvi novih koles. Prav kmalu se bodo učenci zaradi njihove donacije razveselili tudi novih gugalnic.

"Impol je v Slovenski Bistrici prisoten že skoraj 200 let in ves ta čas se aktivno trudi, sodeluje in podpira razvoj lokalnega okolja. Letos smo se odločili, da bistriškim osnovnim šolam namenimo donacije za nakup rekvizitov, ki bodo dvignili nivo izobraževalne dejavnosti in otrokom zagotovili višji standard pri osvajanju znanja ter nabiranju izkušenj za življenje. V 2. osnovni šoli so se odločili za nakup koles, ki jih bodo uporabljali v različne namene, hkrati pa pri otrocih spodbujali gibanje in jih trajnostno ozaveščali," sporočajo iz Impola.

Osnovna šola Pohorskega odreda pa se je odločila za nakup igral v okviru učilnice na prostem, ki bodo pri otrocih spodbujala motorični razvoj.

"Otroci so naša prihodnost in v Impolu z veseljem sodelujemo pri tovrstnih projektih. Vsem šolarjem želimo lep in uspešen zaključek šolskega leta ter veliko zabavnih in aktivnih doživetij v prihajajočem poletju," še dodajajo v Impolu.

Natalija Sinkovič

  • May 26, 2022
Last modified on Saturday, 02 July 2022 14:16
Rate this item
(1 Vote)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

Poišči