( ISSN 2738-5760 )
Foto: Komunala Slovenska Bistrica Foto: Komunala Slovenska Bistrica

Komunala z vami tudi v najtežjih trenutkih

Izključno Komunala Slovenska Bistrica, d. o. o., na območju občin Slovenska Bistrica in Makole na podlagi Zakona o pogrebni in pokopališki dejavnosti (ZPPDej) in Odloka o pokopališkem redu na območju Občine Slovenska Bistrica in Občine Makole izvaja 24-urno dežurno službo prvega pobiranja pokojnikov.

Ob izgubi ljubljene osebe se zdi, da se je ustavilo tudi naše srce. V trenutku se vse spremeni. Pojavi se praznina. Ob izgubi bližnjega se ob žalosti in bolečini pojavijo skrbi in vprašanja, kaj storiti.

Za dostojanstveno slovo vam nudimo  organizacijo in izvedbo pogreba. Od smrti in trenutka slovesa do pogreba pokojnika.

Vse uredimo mi, vi se le oglasite v naši pisarni in skupaj se dogovorimo potek pogreba. Uredimo prevoz in oblačenje pokojnika, poslovitev pred upepelitvijo, organizacijo pogreba s pevci, govorom, tišino, cvetjem, fotografiranjem pogreba, osmrtnicami, varovanjem doma v času pogreba in ureditvijo vse potrebne dokumentacije.

Opravljamo žarne pokope, pokope s krsto in raztros pepela.

Za vas smo dosegljivi 24-ur na dan na tel. št.: 051 377 800, v sprejemni pisarni pa vsak delovni dan med 8. in 10. uro na sedežu podjetja Komunala Slovenska Bistrica, Ulica Pohorskega bataljona 12, Slovenska Bistrica.

Dodatne informacije so na voljo na telefonski številki 02 80 55 400 in e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Nazadnje urejano na 0, 05.07.2022 08:19
Oceni ta prispevek
(5 glasov)

Poišči