( ISSN 2738-5760 )

TVU

Foto: Ljudska univerza Foto: Ljudska univerza

Katera ulica je ulica z najlepšim imenom?

Ljudska univerza Slovenska Bistrica je v okviru Tednov vseživljenjskega učenja izvedla tudi akcijo ... Katera ulica v Slovenski Bistrici ima najlepše ime?

"Glasovanje za nominirane ulice se je zaključilo v nedeljo. Včeraj ,15. junija, smo razglasili zmagovalno ime, to je Cvetlična ulica. Prejela je 25 % glasov. Druge ulice, ki sledijo po številu prejetih glasov so Kajuhova ulica, Na Jožefu, Ul. Pohorskega odreda … Skupaj je glasovalo 146 ljudi. Veseli smo bili velikega števila predlogov za najlepše ime, zato smo se odločili, da bomo z glavnimi nagradami nagradili sedem sodelujočih, ki so prispevali obširnejše utemeljitve, prav tako bomo nagradili še 11 ostalih, ki so tudi utemeljili svoje izbire. Ta akcija je sprožila veliko odziva, kar dokazuje, da je ljudem mar za okolje v katerem živijo, veliko predlogov je bilo na temo spominov na mlajša brez skrbnejša leta in na urejenost ulice," sporoča Maja Kanop Krevh, organizatorka izobraževanja odraslih z Ljudske univerze Slovenska Bistrica.

"Darila za nagrajence nagradne igre bistriška ulica z najlepšim imenom so pripravljena. Nagradili smo vse, ki so prispevali zabavne, nostalgične, čustvene ... utemeljitve za svojo ulico, posebej pa bomo nagradili tiste, ki ste bolj obširno opisali, zakaj nominirate določeno ulico. Brence Simona, Mihela Braucic, Andreja Tomplak, Alenka Leskovar, Katja Stegne, Lidija Ajd Zafošnik, Tanja RebernišekKatja Stegne, Nina Šarman, Denis Skerget, Aljaz Trsar, Aljaž Pristovnik, Nataša Škorjanec, Tanja Javernik, Andrej KeršičPija Debeljak, @sara horvat , Mitja Potočnik po nagrado prosim pridite k nam na LU od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 17.00 in v petek do 13.00," še sporočajo z Ljudske univerze.

Nazadnje urejano na 0, 17.06.2022 15:41
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Poišči