( ISSN 2738-5760 )

Šport

Foto: NK Kety Emmi Bistrica Foto: NK Kety Emmi Bistrica

NK Kety Emmi Bistrica in skupina Impol podpisala pogodbo o sodelovanju

Kety Emmi Bistrica je v iztekajoči se sezoni osvojila naslov prvaka vzhodne skupine 3. snl in se posledično uvrstila v 2. snl, v kateri pa ne želijo plesati zgolj eno sezono.

Po zgodovinskem uspehu kluba je vodstvo kluba pošteno zavihalo rokave ter k sodelovanju še z večjo vnemo pritegnilo aluminijskega giganta, skupino Impol.
V četrtkovih popoldanskih urah sta izvršni direktor skupine Impol g. Andrej Kolmanič ter predsednik NK Kety Emmi Bistrica dr. Vito Martinčič podpisala pogodbo o sponzorskem sodelovanju, s čimer je podjetje postalo zlati sponzor bistriškega drugoligaša.
Skupina Impol, ki je ena največjih slovenskih podjetij in kar 95 % svojih izdelkov izvaža v tujino, je bistriške nogometaše, in športnike nasploh, podpirala že v preteklosti. Ob uvrstitvi kluba v višji kakovostni razred so v upravnem odboru skupine sklenili ambicioznejše podpreti hiter razvoj nogometa v Slovenski Bistrici in okoliških krajih ter bistriškim navdušencem omogočiti še več užitkov ob spremljanju nogometnih srečanj v 2. snl.
Ob podpisu pogodbe s skupino Impol, novim trenerjem Francom Fridlom ter prvo letošnjo igralsko okrepitvijo, Rokom Frešerjem, so pri bistriškem drugoligašu svoje ambicije usmerili v zgornji del lestvice.
Letošnje prvenstvo se bo pričelo že čez dober mesec. Uvodni krog bo na sporedu 31. julija, ko bodo bistriški nogometaši gostovali v Dekanih, kjer se bodo pomerili z ekipo Jadrana.

Napisal: Damijan DRAME

Nazadnje urejano na 0, 24.06.2022 15:16
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Poišči