( ISSN 2738-5760 )

Kultura

Pestro poletno rokodelsko dogajanje

V rokodelskih centrih, ki so povezani v Konzorcij rokodelskih centrov Slovenije, so aktivni in produktivni. Prizadevajo si za vzpostavitev pogojev, ki bodo omogočali obstoj in razvoj rokodelstva in rokodelske dediščine, organizirajo različne prireditve in dogodke, izvajajo skupne projekte ter snujejo načrte za prihodnost. To poletje so izdali prvi e-novičnik Rokodelske novice, v katerem so zbrali vse o aktualnem dogajanju na področju rokodelstva v Sloveniji.

Poletno rokodelsko dogajanje je letos res pestro in raznoliko. V rokodelskih centrih potekajo rokodelska doživetja, delavnice in razstave, prvi Slovenski rokodelski tabor za mlade in tradicionalni dogodki Slovenskega rokodelskega festivala. Bogat program se bo nadaljeval tudi v jesen, ko se bodo zvrstili številni festivalski in drugi dogodki, rokodelski centri pa se bodo med drugim predstavili na letošnjem 54. MOS-u v Celju.
Obiščite spletno stran Konzorcija rokodelskih centrov Slovenije in se prijavite na brezplačne Rokodelske novice, da boste obveščeni o novostih na področju sistemske ureditve področja rokodelstva, poteku Slovenskega rokodelskega festivala in Slovenskega rokodelskega tabora, delavnicah in usposabljanjih za prenos rokodelskih znanj in veščin, tematskih rokodelskih dogodkih, razstavah, projektih, rokodelskih doživetjih in drugih aktualnih vsebinah, ki jih izvajajo rokodelski centri.
Razširite vest in k prebiranju e-novičnika povabite rokodelke in rokodelce ter vse ostale, ki jih področje rokodelstva zanima. Aktualne informacije o dogodkih spremljajte tudi na družbenem omrežju Facebook (Konzorcij rokodelskih centrov Slovenije) in spletni strani rokodelci.si.

 

  • avgust 1, 2022
Nazadnje urejano na 0, 02.08.2022 15:11
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Poišči