( ISSN 2738-5760 )

Šport

Foto: Andrej Petelinšek / Večer Foto: Andrej Petelinšek / Večer

NK Kety Emmi & Impol Bistrica izgubil v Biljah

V 3. krogu 2. SNL so nogometaši Kety Emmija & Impola Bistrice gostovali v Biljah in izgubili z 2:1. Za domačo ekipo Vitanesta sta bila uspešna Miha Žejen in Rok Erniša, za bistriške nogometaše pa je v polno ponovno zadel Tai Matea Panić.

Postava Kety Emmi & Impol Bistrica: Dabanovič, Pirtovšek, Rozman, Vidmar (Jevšenak), Klašnja, Kujović (Ferčič), Bračko (Korošec), Havelka, Džumhur (Koprivc), Šlamberger, T. M. Panić (Kapun).

Gostitelji so že na začetku srečanja prevzeli pobudo ter že v 6. minuti zadeli vratnico, v 10. minuti pa so se veselili prvega zadetka. Po prodoru na levi strani je podajo v sredino izkoristil Miha Žejen ter gostitelje popeljal v vodstvo. Nogometaši iz Bilja so nadaljevali napadalno igro, kar se jim je obrestovalo v 30. minuti, ko je bil strelec Rok Erniša. Po strelu s kota je žoga končala na robu kazenskega prostora, ki jo je v mrežo pospravil Erniša in domači so povedli že z 2:0. 

Tudi na začetku 2. polčasa so bili gostitelji boljši nasprotnik in imeli več od igre, nato pa je v 61. minuti sledil hiter protinapad bistriških nogometašev, ki ga je s svojim drugim zadetkom v letošnji sezoni kronal Tai Matea Panić. Nogometaši Kety Emmija & Impola so zaigrali precej bolje ter iskali še drugi zadetek, a so na koncu, kljub veliki podpori s tribun zveste skupine Attems Boys, vendarle morali priznati poraz.

Po nepopolnem 3. krogu so bistriški nogometaši s štirimi točkami na 8. mestu.  

V 4. krogu bodo doma gostili ekipo Primorja. To bo dvoboj dveh poraženih ekip 3. kroga, saj so bivši prvoligaši v zadnjem krogu doma klonili proti Fužinarju z 1:4. Tekma bo v soboto, 20. avgusta, ob 17. uri.

Napisal Damijan Drame, fotografije Anej Antolič.

 

Nazadnje urejano na 0, 14.08.2022 06:32
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Poišči