( ISSN 2738-5760 )
Ljudska univerza Ljudska univerza

Odprti vpisi v izobraževalne programe na Ljudski univerzi

Ljudska univerza Slovenska Bistrica vabi k vpisu v programe osnovnošolskega in srednješolskega izobraževanja. Sicer pa skozi vse leto pripravljajo tudi številne tečaje tujih jezikov, računalništva, šivanja ...

Bistriška Ljudska univerza vpisuje v osnovno šolo za odrasle, ki je brezplačna in namenjena vsem, ki je še niso končali. Izobraževanje poteka v majhnih skupinah, hitrost napredovanja pa je prilagojena posameznikom. Program financirata Ministrstvo za izobraževanje in lokalna skupnost: občina Slovenska Bistrica, občina Poljčane in občina Makole.

»Vpisujemo pa tudi v srednješolske programe – ekonomski tehnik, trgovec in strojni tehnik. Ti programi pa so plačljivi,« pojasnjuje direktorica Ljudske univerze Slovenska Bistrica Brigita Kruder.

Izobraževalne programe bodo začeli izvajati v drugi polovici oktobra, sicer pa vpisujejo vse leto oziroma do zapolnitve prostih mest.

Več informacij o izobraževanju lahko dobite v času uradnih ur v prostorih LU v Partizanski ulici 22 ali po telefonu in elektronski pošti. Telefon 02 843 07 30, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Nazadnje urejano na 0, 14.09.2022 11:27
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Poišči