( ISSN 2738-5760 )

Šport

Zmaga v pokalu napoved za tekmo z Rogaško

Nogometaši Kety Emmija & Impola Bistrice so v uvodnem krogu pokalnega tekmovanja za Pokal Pivovarne Union gostovali v Stojncih, pri članu ptujske Superlige ter zasluženo slavili z 2:3 - Stojnci – Kety Emmi Bistrica  2:3 (1:1)

Kety Emmi Bistrica: Vunderl, Ljubijankić, Rozman, Kujović, Martinčič, Koprivc, Panić V., Dvoršak, Korošec, Džumhur, Kapun.

Trener Franc Fridl je ekipo krepko prevetril, priložnost pa so dobili igralci, ki so v dosedanjem poteku prvenstva na igrišču dobili manjšo minutažo..

Gostitelji so povedli v 14. minuti,  s prekrasnim zadetkom Mihaela Melnjaka. Melnjak je izvajal prosti strel s kakšnih 30 metrov ter fantastično zadel pod samo stičišče prečke in vratnice vratarja Lana Vunderla, ki je v vratih zamenjal Jako Dabanoviča. Le 4 minute kasneje je izid po podaji s kota izenačil Rok Rozman. V 25. minuti je Enej Kapun dosegel drugi zadetek za Bistričane in kazalo je, da gredo stvari po napovedih, a so trdoživi gostitelji izid izenačili že v 4. minuti nadaljevanja, ko je bil strelec Dominik Blažeković. Igrala se je že 90. minuta, ko je zmagovalca odločil Tai Matea Panić, ki je v igro vstopil na začetku 2. polčasa in s strelom pod domačim vratarjem priboril vstopnico za 2. krog pokalnega tekmovanja.

Pokalna zmaga je bila napoved sobotnega prvenstvenega srečanja, ko v slovensko Bistrico prihaja ekipa Rogaške, ki je ravno pod vodstvom sedanjega trenerja Bistričanov v odločilnem srečanju slavila in si priborila vrnitev med drugoligaše. Vsekakor se nadejamo, da bo tudi v soboto slavila – Fridlova ekipa.

Srečanje bo v soboto, 17. septembra ob 16:00 uri.

Napisal: Damijan DRAME

 

Nazadnje urejano na 0, 16.09.2022 15:36
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Poišči