( ISSN 2738-5760 )

Šport

NK Bistrica : NK Rogaška 0:2

Na stadionu v športnem parku Slovenska Bistrica se je ob 16. uri začelo srečanje 8. kroga 2. SNL med Kety Emmijem & Impolom Bistrica in Rogaško, ki bi moralo biti v soboto, a je bilo zaradi dežja preloženo na ponedeljek.

V 4. minuti izvrstna priložnost za Marka Musulina, vendar se je izkazal Jaka Dabanovič.

V 8. minuti so gostje prišli v vodstvo, potem ko je bil iz kazenskega strela uspešen Musulin.

V 18. minuti priložnost za goste. Po podaji v kazenski prostor je iz obrata streljal Filip Tomašković, a se je znova izkazal Dabanovič.

V 29. minuti so nogometaši Kety Emmija & Impola Bistrice ostali z igralcem manj, saj je bil zaradi rdečega kartona izključen Rok Maher, ki je zaradi prekrška moral predčasno v slačilnico.

Od 35. minute gostje pritiskajo na vrata Dabanoviča, ki se je izkazal z obrambami po strelih Anela Hajrića in Tomaškovića.

Kranjski sodnik Perić je pred nekaj trenutki odpiskal konec prvega polčasa, ki so ga zasluženo dobili gostje iz Rogaške Slatine, z 1:0.

Začel se je drugi polčas, v katerega so bistriški nogometaši vstopili precej bolj energično, kot je bil to primer v prvem polčasu.

Do prve priložnosti so prišli gostje, vendar je strel Pavlovića švignil mimo leve vratnice. V v 62. minuti so gostje prišli do povišanja vodstva. Po predložku z desne strani je v polno zadel Anel Hajrić.

V zadnjih 20 minutah so v vrstah bistriškega drugoligaša izvedli 4 menjave, po katerih si kljub trudu niso uspeli priigrati priložnosti za zadetek. Gostje so niti igre zanesljivo držali v svojih rokah ter slavili z 0:2.

V prihodnjem krogu bodo bistriški nogometaši gostovali v Kidričevem, kjer se bodo pomerili z ekipo Aluminija, ki spada med glavne favorite za napredovanje med prvoligaše.

Tekmo spremlja: Damijan DRAME

 

Nazadnje urejano na 0, 20.09.2022 07:09
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Poišči