( ISSN 2738-5760 )

Šport

Kegljaška ekipa s Tonetom Detičkom, Foto: KK Impol  Marko in Primož Topolšek, Foto: KK Impol Kegljaška ekipa s Tonetom Detičkom, Foto: KK Impol Marko in Primož Topolšek, Foto: KK Impol

Zmagovalen začetek sezone za kegljačice Impola, slavili tudi fantje

Kegljačice in kegljači Impola so v uvodnih nastopih letošnje sezone zabeležili zmagi, kar je vsekakor velika spodbuda za obe ekipi.

Kegljačice Impola so gostile cerkniški Brest ter slavile z visokih 6:2. Zaigrale so v postavi Vesna Pečovnik, Lucija Kunčič, Špela Kunčič, Aneja Kunčič, Ksenja Detiček, Barbara Jurančič in Petra Pečovnik. Prav slednja je imela svoj dan, ki ji je s skupno 608 podrtimi keglji uspel dosežek dneva. Izkazala se je tudi Jarbara Jurančič, ki je skupno podrla 575 kegljev.
V prihodnjem krogu bodo bistriške kegljačice gostovale v tržiču, kjer se bodo pomerile z ekipo Ljubelja.
Fantje so v 1. krogu 2. skl gostili ekipo Šoštanja. Srečanje je bilo precej bolj napeto in izenačeno, kot smo ga videli v dvoboju ženskih ekip, na koncu pa so se uspeha zasluženo veselili bistriški kegljači.
Pri gostih je s skupno 562 podrtimi keglji največ pokazal Roman Sečki, v vrstah Impola pa so bili kegljači precej bolj izenačeni. Marko Topolšek je v zadnjem dvoboju s skupno 545 podrtimi keglji potrdil bistriško zmago.
V 2. krogu bodo fantje gostovali v Slovenskih Konjicah, kjer se bodo v športni dvorani Konjičanka pomerili z domačimi Konjicami 2.

Napisal: Damijan Drame

 

  • september 25, 2022
Nazadnje urejano na 0, 30.09.2022 07:39
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

pon tor sre čet pet sob ned
1
4
5
7
8
15
25
29

 OSMRTNIC1 13

Poišči