( ISSN 2738-5760 )

Šport

Kegljaški vikend s polovičnim izkupičkom

Kegljačice in kegljači Impola so minuli vikend zaključili s polovičnim uspehom. Dekleta so gostovala v Postojni in izgubila s 7:1, medtem ko so fantje nastopili v Celju ter slavili s 5:3. Dekletom na srečanju proti domači ekipi Proteusa nikakor ni šlo po načrtih. Edino točko so osvojile po zaslugi Ksenije Detiček.

Pri ekipi iz Postojne je bila s 582 podrtimi keglji Maša Miklavec, v bistriških vrstah pa je najboljši rezultat uspel Špeli Kunčič, ki je podrla skupno 559 kegljev, kar je bilo proti Nataši Tiboli dovolj zgolj za set.
Ob nastopu deklet je potrebno omeniti tudi veselo novico, da je Aneja Kunčič prejela vabilo v slovensko kadetsko reprezentanco, kar je za šele 16 letno kegljačico Impola gotovo velika spodbuda za nadaljnje delo.
Po 4 krogih se dekleta s 4 točkami nahajajo na 6. mestu. V 5. krogu bodo na domačem terenu gostile ekipo Pivke, ki je s prav tako 4 točkami le mesto višje.
Fantje so v Celju opravili z zadnjeuvrščeno ekipo Pivovarne Laško in vpisali novi točki. Tokrat je v legendarni dvorani Golovec padla domača ekipa Celja.
V domači vrsti je največ pokazal Alojz Peternel, ki je skupno podrl 535 kegljev, v vrstah Impola pa je bil znova prvo ime Danijel Papotnik. Tokrat je podrl 530 kegljev, a je tudi to bilo dovolj za zmago v dvoboju z Alešem Jazbinškom.
Po 4 krogih so kegljači Impola s 6 točkami na odličnem 2. mestu. V 5 krogu bodo doma gostili prvouvrščeno ekipo iz Brežic, ki je prav tako zbrala 6 točk.

Napisal: Damijan DRAME

  • oktober 23, 2022
Nazadnje urejano na 0, 23.10.2022 09:12
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

pon tor sre čet pet sob ned
1
4
5
7
8
15
25
29

 OSMRTNIC1 13

Poišči