( ISSN 2738-5760 )
Upravna enota Slovenska Bistrica bo odslej v Vošnjakovi ulici 10, Foto: Amadeja Mlakar Upravna enota Slovenska Bistrica bo odslej v Vošnjakovi ulici 10, Foto: Amadeja Mlakar

Upravna enota od prihodnjega petka v Vošnjakovi

Prenovljena stara šola v Vošnjakovi ulici 10 že skoraj leto dni čaka, da se bo vanjo preselila Upravna enota Slovenska Bistrica. To se bo zgodilo prihodnji teden, in sicer 8. in 9. decembra.

Upravna enota Slovenska Bistrica se seli na novo lokacijo, in sicer v stavbo na naslovu Vošnjakova ulica 10, Slovenska Bistrica. Selitev bo potekala med 8. in 9. decembrom 2022. V tem času bo oteženo poslovanje s strankami.

"V novih prostorih bo Upravna enota Slovenska Bistrica začela poslovati v petek, 9. decembra 2022. Ker bo poslovanje ta dan predvidoma še vedno oteženo, stranke vljudno naprošamo, da vse nenujne zadeve urejajo po tem datumu ali obiščejo krajevna urada v Poljčanah in Oplotnici, ki v času selitve poslujeta nemoteno. Uporabnike storitev Upravne enote Slovenska Bistrica vljudno prosimo za razumevanje in strpnost," sporočajo z Upravne enote Slovenska Bistrica. V času selitve bodo za nujne informacije dosegljivi na telefonski številki 040 252 428.

Stara šola v Vošnjakovi ulici v Slovenski Bistrici, izgrajena leta 1908, je zadnja leta je samevala in propadala, zato se je občina Slovenska Bistrica lotila njene obnove, ki jo je izvedlo podjetje SGP Kograd Igem iz Dravograda. Nove prostore, ki obsegajo okoli 1.300 m2, bo občina oddala v najem bistriški upravni enoti in še nekaterim drugim državnim institucijam. Za stavbo, ki bo skupaj z občinsko stavbo tvorila novo upravno središče občine, so uredili tudi parkirišče.

Natalija Sinkovič

Nazadnje urejano na 0, 12.01.2023 06:11
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Poišči