( ISSN 2738-5760 )
foto:Brbre foto:Brbre

Praznično dogajanje v Oplotnici

V Oplotnici je bilo v preprazničnem časukar nekaj dogodkov, ki so nagovarjali Oplotničane, med njimi tudi Novoletni koncert pevskih zborov ob dnevu samostojnosti in enotnosti ter Otroško silvestrovanje z dedkom Mrazom. 
V ponedeljek, 26. 12. 2022, je v Oplotnici v dvorani Rudija Žnidariča Oplotnica, potekal Novoletni koncert pevskih zborov ob dnevu samostojnosti in enotnosti, v organizaciji društva upokojencev Oplotnica in občine Oplotnica. Nastopili so, MePZ Oplotnica, Vokalna skupina Sonus, Majda Majer, Jana Gliha Hohler. Govornica večera Maja Valenčak. Program je povezovala Anja Regošek. Lepe praznike ter voščila ob novem letu, pa je vsem, izrekel tudi župan občine Oplotnica Matjaž Orter. Zaradi bolezni so nastop odpovedali Pihalna godba KUD Oplotnica in MoPZ Oplotnica.

V petek, 30. 12. 2022, je v organizaciji Turistično ribiškega društva Oplotnica, v Grajskem kompleksu potekala prireditev: Otroško silvestrovanje z Dedkom Mrazom. Otroke so v sejni sobi občine Oplotnica sprejele snežne vile, ki so jim prebrale božično pravljico. Sledile so delavnice na katerih so izdelovali darila. Pogostili so jih z Županovo torto. Sledilo je obdarovanje z Dedkom Mrazom. V grajskem kompleksu pa so otroci ob zvokih glasbe s strani DJ Kuky veselo rajali. Presenečenje večera je bil ognjemet.

Mojca Kos



Nazadnje urejano na 0, 29.01.2023 15:51
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Poišči