( ISSN 2738-5760 )
Foto: Občina Slovenska Bistrica Foto: Občina Slovenska Bistrica

3 ponudniki za zamenjavo umetne trave na nogometnem igrišču

Občina Slovenska Bistrica je na razpis za zamenjavo umetne trave na nogometnem igrišču v športnem parku prejela tri ponudbe.

Zaradi obrabljenost obstoječe umetne trave na nogometnih igriščih so se odločili prenoviti oziroma zamenjati obstoječo umetno travo.  Za vgradnjo je predviden najnovejši sistem umetne trave zadnje generacije skladen z zahtevami svetovne nogometne zveze FIFA, ki zadostuje vsem njihovim tehničnim zahtevama in kriterijem. Nova umetna trava mora nuditi uporabniku dolgotrajno uporabo in čim daljšo življenjsko dobo, zato je predvidena vgradnja sistema umetne trave testiranega s certifikatom Lisport XL za minimalno vzdržljivost 24.000 ciklov. Poleg tega mora igralna površina zadostiti kriterijem zahtevanim s certifikatom FIFA Quality Pro svetovne nogometne organizacije FIFA. Na razpis za izvajalca del, ki so ga decembra objavili na portalu javnih naročil, so se prijavili trije ponudniki:

Slika11

Na občini bodo zdaj vse prispele ponudbe preučili in se odločili, kdo bo na nogometna igrišča v športnem parku postavil novo umetno travišče.

Natalija Sinkovič

  • januar 19, 2023
Nazadnje urejano na 0, 20.01.2023 13:34
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Poišči