( ISSN 2738-5760 )

Šport

Kegljačice Impola doma povozile vodilne Postojnčanke, zmagali tudi fantje

Kegljačice Impola so v 14. krogu na domačem kegljišču gostile vodilno ekipo Proteus in pričakovati je bilo izredno napet dvoboj, v katerem je bila favorit seveda vodilna ekipa iz Postojne.

Bistriška dekleta so dvoboj oddelala kot na treningu ter gostjam zadala šele drugi poraz v sezoni in poskrbela za spremembo na vodilnem mestu na razpredelnici. V uvodnem nastopu je Barbara Jurančič s sijajno predstavo potegnila do 590 podrtih kegljev in z izidom dneva priborila prvo točko. Po tretjem nastopu, ko je Ksenja Detiček vpisala še tretjo točko je že dišalo po presenečenju, gostujočo usodo pa je zapečatila Maja Drevenšek, ki je skupno podrla 551 kegljev. Gostje so bile sila nemočne in šele v zadnjem nastopu preko Nataše Tibole osvojile edino točko na srečanju.
Dekleta so se s četrto zaporedno zmago ostale na 5. mestu, 4. mestu pa so se približale na točko zaostanka. Za 3. mestom, ki si ga trenutno lastijo Celjanke, bistriške kegljačice zaostajajo le 2 točki.
V prihodnjem krogu dekleta čaka gostovanje v Pivki, čigar kegljačice trenutno zasedajo 6. mesto.
Fantje so v 14. krogu doma gostili Pivovarno Laško ter zabeležili še 5. zmago v sezoni, kar jih je pomaknilo na lestvici na 7. mesto. V odlični predstavi so osvojili kar vse točke ter srečanje zaključili z izidom 8:0.
Kar 5 kegljačev je skupno podrlo najmanj 553 kegljev, kar je zares odličen izid. V izenačenih dosežkih je izid dneva uspel Tilnu Topolšku, ki je tekmo zaključil s 575 podrtimi keglji, le 3 več kot jih je podrl Primož Topolšek.
V 15. krogu bodo fantje gostovali pri vodilni ekipi iz Brežic.

Napisal: Damijan DRAME

  • februar 19, 2023
Nazadnje urejano na 0, 19.02.2023 13:58
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

pon tor sre čet pet sob ned
6
7
10
24
27
31

 OSMRTNIC1 13

Poišči