( ISSN 2738-5760 )
Foto: PGD Makole Foto: PGD Makole

Dve hujši nesreči s traktorjem

V petek, 24. marca 2023, sta se na območju PP Slovenska Bistrica zgodili dve delovni nesreči s traktorjem. V obeh sta se udeleženca nesreče huje poškodovala.

Nesreča pri delu

Na  območju PP Slovenska Bistrica, točneje v Makolah, se je v petek, 24. marca 2023, v dopoldanskem času zgodila nesreča pri  delu s traktorjem. Voznik traktorja je utrpel hudo telesno poškodbo. Gasilci PGD Makole so pomagali reševalcem in zavarovali kraj pristanka helikopterja in pomagali pri prenosu poškodovanca v helikopter, ki ga je popeljal na zdravljenje v UKC Maribor. Policisti  zbirajo  obvestila  za razjasnitev okoliščin nesreče pri delu.

Delovna nesreča

Na  območju  PP  Slovenska Bistrica je zaposleni pri samostojnem podjetniku opravljal  dela s traktorjem.  V dopoldanskem času je parkiral traktor na makadamskem dvorišču ter nameraval odpraviti napako na traktorju. Ulegel se je  pred  zadnje  kolo  in  si  ogledoval  podvozje. Traktor se je začel samodejno  premikati po klancu navzdol, kar je imelo za posledico, da ga je zadnje  kolo  prevozilo  in  nato še kolo prikolice. Traktor se je po nekaj desetih  metrih  ustavil  v  hlodovini.  Traktorist  je utrpel hude telesne poškodbe in je bil odpeljan z reševalnim vozilom v UKC Maribor.

Nazadnje urejano na 0, 25.03.2023 12:12
Oceni ta prispevek
(3 glasov)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

Poišči