( ISSN 2738-5760 )
Katja Košir in Lucija Mikek Katja Košir in Lucija Mikek

Dobrodošli v butičnem kozmetičnem salonu Kaluna

V Hiši dobrega počutja, na Ljubljanski 6 v Slovenski Bistrici, lahko poiščete izkušeni kozmetičarki Katjo in Lucijo v njunem salonu Kaluna.

 

kaluna9V prostorih nekdaj Remčeve vile, danes Predanove, se z novimi vsebinami razširja Hiša dobrega počutja. Poleg profesionalnih  in edinstvenih tehnik refleksoterapije, masaž in drugih terapij, ki jih ponuja Tjaša Tajnikar in so popolnoma prilagojene posamezniku in z zdravilno močjo dotika zagotavljajo popolno preobrazbo počutja posameznika, sta pred kratkim odprla vrata tudi kozmetični salon Kaluna in psihoterapevtska ordinacija Anam Cara.

Iz prijateljstva zraslo poslovno sodelovanje

Katja Košir in Lucija Mikek sta prijateljici v zasebnem in partnerici v poslovnem življenju. »Poznava se že vrsto let in v najini prejšnji, skupni službi sva ugotovili, da v življenju potrebujemo premike. Ugotovili sva namreč, da sva obstali na mestu, a sva si obe želeli nekaj več,« pove Lucija. »Našli sva pogum in vložili ogromno truda, ljubezni in topline, da so se po več kot 15 letih dela in izkušenj najine sanje spremenile v resničnost, v odprtje svojega salona,« dodaja Katja. Pravita mu »najin drugi dom« oziroma Kaluna (Ime je nastalo iz njunih začetnic imen).

»Vaša lepota je najina strast, vaše zadovoljstvo pa najin cilj«

Butični kozmetični salon Kaluna je opremljen s sodobnimi aparaturami in prefinjeno kozmetično linijo dr. E. Voss. »Skozi dolgoletno prakso sva se specializirali za različne nege obraza, pedikure, manikiro, limfno drenažo, masaže, depilacije, anticelulitne programe, na jesen pa bova k obstoječim storitvam dodali še nekaj novosti na kozmetičnem področju,« pojasnjuje Katja. Izkušeni strokovnjakinji ponujata vse, kar posamezniki potrebujemo, da poudarimo svojo naravno lepoto in se po tretmajih, od klasičnih do najnovejših inovacij v kozmetični industriji, počutimo osveženi, sproščeni in neskončno samozavestni.

»V najinem butičnem salonu, ki je zasnovan kot oaza umirjenosti, kjer se boste lahko popolnoma sprostili in pozabili na vsakdanje skrbi, boste deležni individualnega pristopa, poskrbeli bova za harmonijo med sprostitvijo in lepoto. Z izkušnjami in znanjem, ki ga aktivno nadgrajujeva skozi vsa ta leta, predvsem na področju estetike, vam zagotavljava, da boste iz salona odšli bolj samozavestni in zadovoljni,« dodaja Katja.

Rezervirajte svoj termin (na spletni strani www.salonkaluna.si) še danes in stopite na pot do popolne harmonije telesa in duha.

Ko notranja in zunanja lepota prepletata prste, se rojevata zadovoljstvo in sreča. Dovolite si razvajanje svoje duše in telesa ...

 

 
  • August 19, 2023
Last modified on Monday, 21 August 2023 16:10
Rate this item
(6 votes)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
4
6
11
12
13

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

Poišči