( ISSN 2738-5760 )

V Impolu so za sodelavce pripravili že 24. Impoliado

V petek, 8., in v soboto, 9. septembra, so v Impolu priredili športne igre za svoje zaposlene Impoliado 2023.

Impol že leta prireja športne igre za svoje zaposlene, letos so bile že 24. Z njimi so priredili vrhunski dan športa, zabave in povezanosti. 530 sodelavcev se je pomerilo v 17 različnih športnih disciplinah. Ekipe in posamezniki so pokazali izjemno borbenost, a hkrati tudi športno poštenost.

"Vrhunec sobote je bil zagotovo zaključni dogodek na dvorcu Štatenberg, kjer smo slavili zmagovalce v vsaki disciplini. Vendar pa smo vsi skupaj ugotovili, da smo največji zmagovalci mi sami – s skupnim smehom, povezovanjem in nepozabnimi trenutki. Medalje in pokale sta na zaključnem dogodku podelila glavni izvršni direktor Andrej Kolmanič in izvršna direktorica za finance in informatiko Irena Šela. Prav tako smo udeležencem v okviru dobrodelnega srečelova podelili številne praktične nagrade, ki so jih prispevali naši poslovni partnerji," dogodek opisuje Urša Zidanšek.

"Športne igre so ne samo okrepile timski duh, temveč tudi prispevale k naši kulturi sodelovanja. Zahvaljujemo se vsem, ki ste sodelovali, in čestitamo zmagovalcem. Skupaj smo dokazali, da smo več kot samo sodelavci – Impolčani smo družina. Naslednje leto pa bomo skupaj poskrbeli za še več zabave, smeha in športnih podvigov," še dodaja Zidanškova.

  • September 15, 2023
Last modified on Tuesday, 19 September 2023 08:47
Rate this item
(0 votes)

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

Poišči