( ISSN 2738-5760 )

Šport

Zgoraj: Danijel Papotnik, Tadej Topolšek, Primož Kuhar, Jani Štefanič Spodaj: Marko Topolšek, Tilen Topolšek, Primož Topolšek, Denis Verčko Zgoraj: Danijel Papotnik, Tadej Topolšek, Primož Kuhar, Jani Štefanič Spodaj: Marko Topolšek, Tilen Topolšek, Primož Topolšek, Denis Verčko

Kegljači Impola sezono začeli z zmago, punce doživele poraz

Pričela se je nova sezona v kegljaškem športu, bistriška kluba pa sta v uvodnih srečanjih zabeležila polovičen izkupiček.

Fantje so dvoboj s Špedicijo RCM na prošnjo Korošcev odigrali v Slovenski Bistrici, saj je njihovo kegljišče zaradi poplav še vedno izven funkcije.
Bistričani so se pred sezono okrepili z dvema kegljačema iz Keglbar Lovrenc, v njihove vrste sta tako prišla Primož Kuhar in Denis Verčko, ki sta v krsten nastopu pokazala, da bosta pravšnji okrepitvi.
Kuhar je v svojem nastopu dobil dva niza, a je zaradi 8 podrtih kegljev v skupnem seštevku (533:541) več na strani nasprotnika točka končala na kontu gostov. Verčko je s tremi osvojenimi nizi prepričljivo osvojil točko.
Najboljšo predstavo smo videli v dvoboju Marka Topolška in Matjaža Obretana, ki se je končal z 2:2 v nizih, a je Obretan bil uspešnejši v številu skupno podrtih kegljev (583:594) in točka je pripadla gostom. Kljub temu so fantje srečanje dobili prepričljivo s 6:2
Dekleta so sezono pričela s porazom na gostovanju v Ljubljani, kjer so se pomerili z ekipo Taborske jame. Bistričanke so v prestolnico odšle precej oslabljene, saj zaradi bolezni nista nastopili Maja Drevenšek in Barbara Jurančič. Gostiteljice so slavile s 6:2, edini točki pa sta za Bistričanke osvojile Petra Pečovnik in Ksenja Detiček.
V prihodnjem krogu bodo fantje doma gostili ekipo TRO Korotan iz Prevalj, dekleta pa bodo prav tako v domači dvorani gostila ekipo Celja, ki je lani končala na 3. mestu.


Napisal: Damijan DRAME

  • September 24, 2023
Last modified on Sunday, 24 September 2023 18:37
Rate this item
(1 Vote)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
15
17
Date : 17 December 2023
24
29
31

 OSMRTNIC1 13

Poišči