( ISSN 2738-5760 )

Šport

Kegljači Impola nadaljujejo zmagovalni niz, dekletom prva točka

Kegljačice Impola so v 2. krogu državne lige gostile ekipo Celja. V dvoboju ekip, ki sta v uvodnem krogu ostali brez točk, sta se ekipi na koncu razšli z neodločenim izidom 4:4.

Celjanke je letos okrepila izvrstna Tia Schatz, ki se je v Celje vrnila iz Kamnika, v Slovenski Bistrici pa je v svojem nastopu skupno podrla 581 kegljev ter bila najboljša posameznica srečanja.
V domači ekipi sta se po bolezni vrnila Barbara Jurančič in Maja Drevenšek, v njunem nastopu pa so bile še opazne posledice bolezni. V bistriških vrstah se je znova izkazala Ksenija Detiček, ki je skupno podrla 576 kegljev.
Tretji krog prvenstva bo na sporedu šele 14. oktobra, saj bodo prihodnji teden na sporedu tekmovanja v evropskih pokalih. V pokalu NBC, ki se bo odvijal v Slavonskem Brodu, bodo nastopile tudi kegljačice Impola.
Fantje so z nasmeškom na obrazu končali tudi srečanje drugega kroga prvenstva, v katerem so gostili TRO Korotan iz Prevalj ter zmagali s 5:3. V precej izenačenem srečanju je odločilno točko priboril Primož Kuhar, ki je skupno podrl 578 kegljev, s čimer je bil najboljši posameznik srečanja.
Po dveh krogih so kegljači Impola z dvema zmagama na vrhu prvenstvene lestvice. V prihodnjem krogu bodo gostovali v Slovenskih Konjicah pri ekipi Konjic, ki so po dveh krogih pri polovičnem izkupičku.


Napisal: Damijan DRAME

  • October 1, 2023
Last modified on Sunday, 01 October 2023 11:58
Rate this item
(1 Vote)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
15
17
Date : 17 December 2023
24
29
31

 OSMRTNIC1 13

Poišči