( ISSN 2738-5760 )

Šport

Primož Fridrih veliki junak tekme z Jadranom

V nedeljo, 19. novembra, so se v bistriškem športnem parku nogometaši NK Kety Emmi & Impol Bistrica pomerili z nogometaši iz Dekanov in zmagali. 

Nogometaši Kety Emmi & Impol Bistrice so v 18. krogu jesenskega dela tekmovanja v 2. SNL gostili Jadran iz Dekanov in z minimalno zmago končali pestro jesen. Že v 11. minuti se je kakšnih 500 gledalcev veselilo prvega zadetka na srečanju, ki ga je dosegel Rok Frešer. Slednji je s strelom z desne strani zadel obrambnega igralca gostov Roka Tuljića in končala v gostujočih vratih.

V 35. minuti je imel sijajno priložnost za zadetek Ante Kuliš, vendar je v zadnjem trenutku posredovala gostujoča obramba. Proti koncu prvega polčasa so imeli gostje priložnost preko Sose, a je njegov strel švignil visoko preko bistriških vrat.

Gostje so imeli v 78. minuti odlično priložnost, ko je z osmih metrov streljal Tadej Žonta, vendar je zadel prečko. V 3. minuti sodnikovega podaljška je glavni sodnik srečanja Denis Halilovič pokazal na najstrožjo kazen, ki jo je izvedel Leon Sever. Slednji je streljal v desno kot vrat Primoža Fridriha, vendar je 19-letni mladenič iz Zgornje Ložnice sprevidel njegovo namero ter s sijajno parado strel ubranil in poskrbel, da je celoten izkupiček ostal doma.

Z deveto zmago so nogometaši Kety Emmi & Impol Bistrice jesenski del s 30 točkami zaključili na odličnem 6. mestu. V vodstvu je še vedno Nafta, ki je po porazu ostala pri 39 točkah, tri točke manj pa imajo nogometaši iz Beltincev, ki so jesenski del prav tako končali s porazom.

Damijan DRAME

  • November 19, 2023
Last modified on Sunday, 19 November 2023 17:38
Rate this item
(1 Vote)

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
15
17
Date : 17 December 2023
24
29
31

 OSMRTNIC1 13

Poišči