( ISSN 2738-5760 )

Slovesna prireditev, polna hvaležnosti in priznanj

Vpetek, 24. novembra, se je v Viteški dvorani bistriškega gradu odvila slovesna prireditev, polna hvaležnosti in priznanj. Ta poseben dogodek je bil namenjen praznovanju dolgoletnih jubilantov, ki so svojo predanost in zvestobo Impolu gojili vrsto let, in tistim, ki so letos izkazali svojo izjemno inovativnost.

Zgodba Impola se piše skozi čas, ohranja svojo bogato tradicijo in gleda v svetlo prihodnost, ki jo ustvarjajo skupaj. Na slovenskem dogodku so se zbrali v Viteški dvorani gradu Slovenska Bistrica, kjer je najprej prisotne nagovoril glavni izvršni direktor skupine Impol Andrej Kolmanič.

Nato so izročili zahvale in prestižne znake Impola. Posebno zahvalo so prejeli tisti, ki so v Impolu zaposleni že štirideset let. Zlate, srebrne in bronaste znake Impola pa so prejeli tisti, ki so svojo predanost dokazovali že trideset, dvajset ali deset let. Hkrati pa so počastili tudi 27 izjemnih inovatorjev leta 2023, ki so s svojimi idejami osvetlili pot v prihodnost. In kot pika na i je mlada pevka Sara Lamprečnik dogodek oplemenitila s svojim glasbenim nastopom.
Ta dan je bil odličen trenutek, da se spomnijo svoje bogate dediščine, obenem pa se z navdušenjem ozrejo v prihodnost skupine Impol, kjer se bodo še naprej osredotočali na inovacije, rast in uspeh.

Urša Zidanšek

  • December 1, 2023
Last modified on Friday, 01 December 2023 19:21
Rate this item
(0 votes)

Najbolj brano

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 asspa 1

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

Poišči