( ISSN 2738-5760 )
Foto: Bistričan.si Foto: Bistričan.si

Impol pridobil pomemben standard SA 8000

Impol je uspešno uradno pridobil mednarodni standard SA 8000. Ta priznani standard predstavlja pomemben korak v prizadevanjih Impola za zagotavljanje etičnih, socialno odgovornih in trajnostnih poslovnih praks.

Standard SA 8000, ki ga je razvil Social Accountability International (SAI), je vodilni svetovni standard za družbeno odgovornost in etično delovanje podjetij. Ta standard zahteva, da podjetja vzpostavijo in ohranjajo delovne pogoje, ki spoštujejo človekove pravice, zagotavljajo varno in zdravo delovno okolje ter spodbujajo kulturo spoštovanja in enakih možnosti za vse zaposlene. "Pridobitev SA 8000 poudarja našo zavezanost k izboljšanju delovnih pogojev in okolja, krepitvi odnosov z zaposlenimi in partnerji ter ohranjanju visokih etičnih standardov v vseh naših poslovnih procesih. Zavezanost k družbeni odgovornosti in trajnostnemu razvoju je ključni del naše poslovne strategije in odseva našo predanost ne le doseganju poslovnih ciljev, ampak tudi prispevanju k boljšemu svetu za naše potomce," so sporočili iz Impola.

V Impolu se zavedajo, da je pridobitev SA 8000 le del njihove poti pri trajnostnemu poslovanju. Obvezujejo se k nenehnemu izboljševanju in udejanjanju načel SA 8000 v vsakdanjem poslovanju in verjamejo, da bo ta pomemben dosežek pozitivno vplival na naše zaposlene, stranke, partnerje in skupnost kot celoto.

"Zahvaljujemo se vsem sodelavcem, ki so omogočili ta pomemben mejnik, za predanost in odgovorno delo. Skupaj bomo nadaljevali z gradnjo odgovornega in trajnostnega podjetja, ki se ne ustavi pri doseganju standardov, ampak jih presega."

Natalija Sinkovič

  • January 24, 2024
Last modified on Thursday, 25 January 2024 07:04
Rate this item
(2 votes)

Najbolj brano

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

 asspa 1

Poišči