( ISSN 2738-5760 )

Šport

Poraz bistriških nogometašev v prijateljskem srečanju z Roltek Dobom

Nogometaši Kety Emmi & Impol Bistrice so v soboto, 27. januarja, odigrali prvo pripravljalno srečanje v času zimskega premora. Srečanje je bilo odigrano na pomožnem igrišču z umetno zelenico, nasprotnik pa je bil nekdanji drugoligaš Roltek iz Doba. Dobljani, ki v letošnji sezoni nastopajo v tretjeligaški konkurenci, so predtem že odigrali srečanje s Krko ter v Novem Mestu slavili z 1:0.

Ekipa trenerja Simona Dvoršaka je bila dodobra premešana, saj je mariborski strateg dvoboj odigral z dvema različnima postavama, v katerih je preizkusil številne nogometaše, ki so prišli na preizkušnjo ali posojo.

V srečanju je zaigral tudi Marcos Tavares, a se ni vpisal med strelce. Gostje so povedli z 0:2, vratar Marko Deronja pa bi lahko pri zadetkih bolje posredoval. Na koncu se je srečanje končalo z zmago gostov z 2:3. Za goste je dva zadetka dosegel Klemen Švelc, enkrat pa je v polno meril Martin Jankovič. Za Bistričane je oba zadetka dosegel Azer Kozič, ki je v Slovenski Bistrici na preizkušnji. Gre za 20 letnega napadalca iz Bosne in Hercegovine, ki je jesen odigral v bosanskem drugoligašu Zvijezda iz Gradačca, kjer je za 15. uvrščeno ekipo v 13 srečanjih dosegel 6 zadetkov.

Damijan DRAME

  • January 28, 2024
Last modified on Sunday, 28 January 2024 16:12
Rate this item
(2 votes)

Najbolj brano

Vreme

 
Zvočni posnetek napovedi

komunala

Koledar prireditev

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
2
4
11
23
25

 OSMRTNIC1 13

 asspa 1

Poišči