( ISSN 2738-5760 )
Priljubljena platforma za dostavo iz restavracij in trgovin je svojo ponudbo razširila že v 24. kraj v Sloveniji Priljubljena platforma za dostavo iz restavracij in trgovin je svojo ponudbo razširila že v 24. kraj v Sloveniji

Novost: Wolt je v Slovenski Bistrici

Tokrat so se Wolta razveselili Bistričani, ki bodo lahko zdaj enostavno naročali hrano iz restavracij in izdelke iz trgovin. Wolt sicer omogoča dostavo v 30 minutah, uporabniki pa lahko plačajo s spletno kartico ali z gotovino. Poleg dostave burgerjev, pic, testenin, jedi z žara in sladic bodo uporabniki na Woltu lahko naročili tudi mleko, jajca in druge izdelke iz trgovin. V svoje vrste prav tako vabijo vse, ki jih zanima delo dostavljavca.

Priljubljena platforma, ki deluje v 25 državah sveta in v 24 slovenskih mestih, je že na voljo tudi v Slovenski Bistrici. Uporabniki lahko prek aplikacije v realnem času spremljajo, kje je njihovo naročilo in kdaj bo prispelo, preverijo novosti ter izkoristijo promocijske ugodnosti. Te so že na voljo, saj vsi na novo registrirani uporabniki s kodo BISTRICA50 dobijo 50 evrov za naslednjih 5 naročil, torej 10 evrov na vsako naročilo.

Bistričani lahko naročijo pico, burger, rože ali hrano za domače ljubljenčke

V Slovenski Bistrici je mogoče naročiti več kot 230 različnih jedi iz restavracij. Vse ljubitelje pic in burgerjev bodo razveseljevale Picerija Gams, Fejst Tejst Slovenska Bistrica in Double D. Vsakodnevne malice bodo na voljo pri restavracijah Gušt Južna, Beef Tejst in Hotel Leonardo, za ljubitelje jedi z žara pa bosta poskrbeli restavraciji Čao Čao Kebab in Kebab House. Na voljo bodo tudi odlične sladice iz Kavarne Va Bene.

V Slovenski Bistrici se bodo Woltu pridružile tudi živilske trgovine, med prvimi Oprčkal in Strnad, tako bodo uporabniki lahko v prihodnje kupili tudi živilske izdelke, kot so mleko, kruh, jajca, sadje in zelenjava. Uporabniki bodo lahko svoje najdražje razveselili tudi z rožami iz Cvetličarne Rožica, ali pa s priboljški iz Trgovine za male živali Zoo Ajka razvajali svoje hišne ljubljenčke. Wolt bo svojo ponudbo ves čas nadgrajeval in dopolnjeval.

Wolta so se razveselili tudi ponudniki. “Prihod Wolta nas izjemno veseli, saj bomo s pomočjo njihovih storitev dosegli nove uporabnike, medtem ko bodo naše redne stranke lahko uživale v jedeh v udobju svojega doma ali med delom. Verjamemo, da nam bo njihova logistična mreža omogočila dodaten razvoj in s tem tudi dodaten obseg poslovanja,” pravi Jana, lastnica picerije Gams.

V svoje vrste vabijo dostavljavce

Pri Woltu trenutno sodelujejo z več kot 1000 aktivnimi tedenskimi dostavljavci v 24 mestih po Sloveniji. Njihovi modri heroji, ki skrbijo za nasmehe lačnih uporabnikov, imajo možnost fleksibilnega dela, kar tudi sami, poleg dobrega zaslužka, ocenjujejo za največjo prednost medsebojnega sodelovanja. Wolt v Slovenski Bistrici trenutno načrtuje širitev ekipe dostavljavcev in vse zainteresirane vabi k sodelovanju. Več na: https://wolt.com/sl/couriers.

 

  • January 29, 2024
Last modified on Tuesday, 30 January 2024 11:54
Rate this item
(1 Vote)

Najbolj brano

komunala

 Red Simple Travel Blog Banner 1170 200 pik 1170 702 pik

 OSMRTNIC1 13

 OSMRTNIC1 13

 asspa 1

Poišči